Φωτογραφίες από το παρελθόν και συγκεκριμένα από την ημέρα της αποφοίτησής της το 1976 μοιράστηκε η Μαντόνα, τονίζοντας πως η οικογένειά της δεν είχε τα χρήματα για να αγοράσει καινούριο φόρεμα και αναγκάστηκε να το ράψει μόνη της.

Μοιράζοντας τις γλυκές φωτογραφίες με τους 12,9 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram, βλέπει κανείς την Μαντόνα μαζί με την μικρότερη αδερφή της, Πάουλα.

Τώρα, σε ηλικία 60 ετών, η διάσημη τραγουδίστρια θυμήθηκε την ημέρα που αποφοίτησε από το Λύκειο Rochester Adams στο Ρότσεστερ, στα τέλη της δεκαετίας του ‘70, και το πώς έπρεπε να ράψει η ίδια τα ρούχα καθώς τόσο αυτή όσο και η αδερφή της δεν είχαν κάτι να φορέσουν.

Επίσης, αποκάλυψε πως ο πατέρας της ήταν τόσο αυστηρός που δεν τους επέτρεψε να αγοράσουν ρούχα για την περίσταση.

Όπως έγραψε: «Η αδερφή μου Πάολα και εγώ στην αποφοίτησή μου. Ράψαμε μόνες μας τα φορέματά μας. Πάντα ντρεπόμουν που δεν μπορούσαμε να αγοράσουμε από ένα κατάστημα φορέματα. Εκ των υστέρων, χαίρομαι που έμαθα να χρησιμοποιώ ραπτομηχανή. Σημείωση: Όχι ανοιχτό κόψιμο στο λαιμό ή γυμνά πόδια. Ο μπαμπάς Τσικόνε ήταν πολύ αυστηρός».

Η Πάολα είναι μόλις ένα χρόνο μικρότερη από την Μαντόνα και οι δυο τους ήταν πάντα πολύ δεμένες. Η μικρότερη αδερφή της τραγουδίστρια υπήρξε μοντέλο κατά την διάρκεια της δεκαετίας του ‘80 αλλά πάντα ζήλευε την δόξα και την φήμη της αδερφής της.

Σήμερα, η Πάολα Τσικόνε εργάζεται στον οικογενειακό αμπελώνα, στο τμήμα μάρκετινγκ και σε μια συνέντευξη με την Όπρα Γουίνφρεϊ, η Πάολα λέει ότι μείωσε την επιθυμία της για φήμη, αλλά παραδέχτηκε πως «Όλοι θέλουν το δικό τους μερίδιο επιτυχίας, ανεξάρτητα από το τι κάνουν».
 

iefimerida.grΠηγή