Η Μπέσσυ Γιαννοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» και η συνέντευξη θα προβαλλόταν το βράδυ της Τετάρτης.

Ωστόσο τα πλάνα άλλαξαν και η παρουσία της ίδια «κόπηκε» με αποτέλεσμα να προβληθεί η συνέντευξη της Κατερίνας Γκαγκάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, η Πέμη Ζούνη με την οποία η Μπέσσυ Γιαννοπούλου βρίσκεται σε διαμάχη φαίνεται να απαίτησε να μην μεταδοθεί η συγκεκριμένη συνέντευξη αφού θίγει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Η Μπέσσυ Γιαννοπούλου από την δική της πλευρά έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά από αυτό το σκηνικό στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebοοκ.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Όταν κάποιος φοβάται κόβει τις εκπομπές. Φιμώνει τους δημοσιογράφους και απαιτεί να ακούγεται μόνο η δική του πλευρά ανερυθρίαστα.

Δεν μπορεί κανείς να μιλάει για προσωπικά δεδομένα όταν ο ίδιος έχει δώσει δελτίο τύπου σε όλους τους δημοσιογράφους έναν χρόνο πριν και μιλάει για όλα τα θέματα, αλλά μόνο από την δική του οπτική. Κρίμα, Γιατί όταν με κάλεσαν στην εκπομπή, πίστεψα ότι θα μπορούσαν να προστατέψουν την επιλογή τους.  Δεν μπόρεσαν όμως…».

govastileto.grΠηγή