Όταν το βράδυ της Δευτέρας 28 Ιουνίου 2008, στο δρόμο από το Καλαμοπόδι προς τη Χώρα της Μυκόνου ο 20χρονος Ντουζόν Ζάμιτ, που ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα από την Αυστραλία, είχε την ατυχία να συγκρουστεί με τέσσερις άνδρες και ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό να χάσει τη ζωή του, λίγοι πίστευαν πως οι γονείς του θα έβρισκαν το ψυχικό σθένος να δωρίσουν ζωτικά του όργανα σε τέσσερις ανθρώπους.

Τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς, ο 31χρονος τότε δημοσιογράφος Κώστας Γρίμπιλας υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς στο Ωνάσειο, αφού ζούσε με τεχνητή καρδιά και τον διαρκή κίνδυνο να χάσει τη ζωή του από ανακοπή. Τότε πίστεψε πως του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, πως η καρδιά του Ντουζόν ήταν ένα δώρο που γενναιόδωρα του δόθηκε. Ωστόσο, η ζωή του παρέμεινε γεμάτη δοκιμασίες: ύστερα από μεγάλη προσπάθεια ν’ αποκτήσουν παιδί με τη γυναίκα του, Πόπη, η κόρη τους, η Κωνσταντίνα, έφυγε από τη ζωή μόλις εννέα μηνών, στις 16 Σεπτεμβρίου του 2013.

Ο Κώστας Γριμπίλας ζει από τότε στην Αυστραλία με τη σύζυγό του Πόπη και παρά το χτύπημα της μοίρας να χάσει το πρώτο του παιδί, πλέον ζει ευτυχισμένος αφού απέκτησε άλλα τρία υπέροχα παιδιά!

Ο Κώστας δεν ξέχασε ποτέ τον άνθρωπο που του δώρισε τη ζωή… Την καρδιά που χτυπάει μέσα στο στήθος του. Κάθε χρόνο, τέτοια μέρα που ο Ντουζόν είχε γενέθλια, του εύχεται χρόνια πολλά στον παράδεισο… «Xαρούμενα γενέθλια στον παράδεισο άγγελέ μου… Σου χρωστάω τα πάντα» έγραψε ο δημοσιογράφος.Πηγή