Η Τόνια Σωτηροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο Νο 1 περιοδικό Υγείας και Ευεξίας, Forma Ιανουαρίου, όπου αποκάλυψε τα δικά της «μυστικά» ομορφιάς και απάντησε αν θα έκανε πλαστικές επεμβάσεις!


«Συμβουλές υγείας και ομορφιάς έχεις να μοιραστείς μαζί μας; Έχεις κάποια καθημερινή ρουτίνα περιποίησης;

Προσέχω πολύ το δέρμα μου, όπως και το σώμα μου και φροντίζω πάντα να είναι καθαρό και ενυδατωμένο, ενώ δεν κοιμάμαι ποτέ με μακιγιάζ. Κάθε πρωί, μόλις ξυπνήσω, πίνω 1-2 ποτήρια νερό και κάθε δύο μήνες αλλάζω ενυδατική κρέμα, γιατί αφομοιώνεται από το pH μας και δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Τέλος, πάνω απ΄όλα θεωρώ πολύ σημαντικό να βρίσκουμε πλατφόρμες που μας ταιριάζουν στη χαλιναγώγηση του στρες και ενισχύουν την εσωτερική ηρεμία και ομορφιά μας που βγαίνει προς τα έξω.

Πως αντιμετωπίζεις το χρόνο που περνάει; Σε φοβίζουν οι ρυτίδες; θα έκανες ποτέ πλαστική;

Αγαπώ τον χρόνο όπως και τη δική μου εξέλιξη ως άνθρωπο. Θεωρώ πως η ομορφιά είναι συμμετρία και είναι σημαντικό να συμφιλιωνόμαστε με την αλλαγή των εποχών. Δεν είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων αλλά ούτε και κατά, με την έννοια ότι αν κάτι σ΄ενοχλεί πολύ είναι σημαντικό να το βελτιώσεις, χωρίς όμως υπερβολές. Στο μέλλον, αν αισθανθώ πως θέλω ν΄αλλάξω κάτι, θα το κάνω. Προς το παρόν, όμως, αισθάνομαι όμορφα και ευγνώμων γι΄αυτό που βλέπω στον καθρέφτη μου.

govastileto.grΠηγή