Η συνταγή είναι απλή, κλασική μα πάντα επιτυχημένη. Ο σολομός παντρεύεται με τυρί κρέμα και διάφορα λαχανικά. Εμείς τον τυλίξαμε σε τορτίγια για τραγανή γεύση και στον παρουσιάζουμε

Υλικά:

4 τορτίγιες

Καπνιστός σολομός

1 κεσεδάκι τυρί κρέμα

1 μικρό κρεμμύδι (κομμένο σε φέτες)

Λίγα φύλλα μαρουλιού

Χυμό από ένα λεμόνι

Εκτέλεση:

Παίρνουμε μία τορτίγια και την απλώνουμε σε ένα πιάτο, προσθέτουμε 2 κ.σ. τυρί κρέμα στη μία πλευρά και από πάνω στρώνουμε 2 λεπτές φέτες καπνιστό σολομό.

Στύβουμε λίγες σταγόνες λεμόνι και βάζουμε από πάνω 3-4 λεπτές φέτες κρεμμύδι και 2-3 φύλλα μαρουλιού.

Τυλίγουμε σφιχτά και κόβουμε στη μέση. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα υλικά και σερβίρουμε με λίγη σαλάτα εποχής.

govastileto.gr

Πηγή