Ένας καθηγητής πανεπιστημίου έγινε viral για τις δεξιότητές του στο babysitting αλλά και για την διδασκαλία του, δίνοντας ένα χέρι βοήθειας σε έναν μαθητή – πατέρα.

Ο Νάθαν Αλεξάντερ, καθηγητής μαθηματικών στο Morehouse College στην Ατλάντα της Τζόρτζια, φωτογραφήθηκε να κρατά το μωρό ενός μαθητή, την ώρα που παρέδιδε μάθημα την Παρασκευή.

Ο καθηγητής φαίνεται να κρατά το ένα χέρι του μωρού, έχοντάς το μάλιστα σε μάρσιπο, ενώ παράλληλα παρέδιδε ένα μάθημα μαθηματικών.

«Ένας μαθητής ήρθε σήμερα στην τάξη με το παιδί του λόγω έλλειψης baby sitter ή κάποιον να το κρατήσει όσο θα ήταν στο μάθημα» έγραψε ο χρήστης Νικ Βον στο Twitter. «Ο καθηγητής μου Νάθαν Αλεξάντερ είπε: ‘Θα σου κρατήσω το μωρό για να μπορέσεις να κρατήσεις καλές σημειώσεις» και πρόσθεσε το hashtag «Σεβασμός».

Η ανάρτηση έγινε πολύ σύντομα viral συγκεντρώνοντας πάνω από 113.000 likes.

Ο Αλεξάντερ απάντησε στην ανάρτηση και ευχαρίστησε τον χρήστη για το στιγμιότυπο, προσθέτοντας πως εκτίμησε την αγάπη.

Στο Facebook, ο Βον εξήγησε περαιτέρω τι συνέβη όταν ο μαθητής έφερε το παιδί του στην τάξη.

«Όχι μόνο έκανε όλο το μάθημα με το παιδί στην αγκαλιά του, αλλά έμεινε και μετά το τέλος του μαθήματος για να βοηθήσει εκείνους που είχαν απορίες με την σημερινή διάλεξη με το παιδί ακόμη στην αγκαλιά του, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες» έγραψε.

Μερικοί άλλοι μαθητές του Αλεξάντερ αποφάσισαν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τον καθηγητή και πώς τους βοήθησε.

«Είναι ένας από τους αγαπημένους μου καθηγητές. Ενδιαφέρεται πραγματικά για τους μαθητές και θυσιάζει τον προσωπικό του χρόνο πάντα για να βοηθά με κάθε δυνατό τρόπο» υποστήριξε ένας χρήστης. «Μόνο σεβασμός» πρόσθεσε. «Ήμουν σε ένα άλλο τμήμα με αναμφισβήτητα τον χειρότερο καθηγητή, έτοιμος να τα παρατήσω, αλλά με είδε και αποφάσισε να με βοηθήσει. Οι βαθμοί μου έγιναν πολύ καλύτεροι στο τέλος του εξαμήνου» πρόσθεσε ένας άλλος.

iefimerida.grΠηγή