Η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟ Βάρδας και τον Βύζαντα Μεγάρων για την 32η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής δεν ολοκληρώθηκε, με τους φιλοξενούμενους να καταγγέλλουν εισβολή οπαδών των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο και βιαιοπραγία κατά των ποδοσφαιριστών τους αλλά και του γενικού αρχηγού.

«Στο 87ο λεπτό ο αγώνας ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ- ΒΥΖΑΣ διεκόπη από το διαιτητή καθώς φίλαθλοι των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησαν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αλλά και τον γενικό αρχηγό…», αναφέρει η ανάρτηση του Βύζαντα.

Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, δημοσιοποίησαν και φωτογραφία ποδοσφαιριστή με σημάδι από τάπες και τονίζουν: «Χτύπησαν με τάπες ποδοσφαιριστή μας. Στο Κέντρο Υγείας Αχαγιάς βρέθηκαν για να υποβληθούν σε περαιτέρω εξετάσεις επειδή είχαν ισχυρούς πόνους ο Γενικός Αρχηγός Λευτέρης Σταμέλος και ο ποδοσφαιριστές Σταφούκα».

Με νέα ανάρτησή του ο Βύζαντας ενημέρωσε πως ο ποδοσφαιριστής Σταφούκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο: «Στο νοσοκομείο ο Σταφούκα. Με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο στο Ρίο μεταφέρεται με εντολή του ιατρού του Κ.Υ. Αχαγιάς- ο ποδοσφαιριστής του Βύζαντα Σταφούκα».//Λ.ertsports.gr