Πρεμιέρα την Κυριακή 27 Ιανουαρίου θα κάνει το Your Face Sounds Familiar και στη σκηνή του αναμένεται να ζωντανέψουν κορυφαίοι δημιουργοί μέσα από εντυπωσιακές μεταμφιέσεις.

Για ακόμη μία χρονιά, η Μαρία Μπεκατώρου θα καλωσορίσει τους τηλεθεατές, την κριτική επιτροπή και τους 10 διαγωνιζόμενους, οι οποίοι ετοιμάζονται πυρετώδως για το σόου.

Το buzzer θα κάνει τα μαγικά του και από τη σκηνή θα περάσουν δεκάδες προσωπικότητες χαρίζοντάς μας στιγμές απόλαυσης, συγκίνησης και γέλιου.

Ποιοι είναι οι διαγωνιζόμενοι;

Αργύρης Αγγέλου, Ευθύμης Ζησάκης, Μελίνα Μακρή, Βαγγέλης Παναγόπουλος, Κατερίνα Στικούδη, Ίαν Στρατής, Πασχάλης Τσαρούχας, Εύα Τσάχρα, Ελένη Φιλίνη και Χρύσπα.

Και οι 10 θα ξεπεράσουν τους εαυτούς και θα αποδείξουν ότι όλα μπορούν να συμβούν. Χάρη στη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας, με τον συνδυασμό LED και γραφικών απεικονίσεων, οι τηλεθεατές θα απολαύσουν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα.

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στο νικητή διαγωνιζόμενο κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.
Από την ανακοίνωση, βέβαια, του σόου μεταμφιέσεων απουσιάζουν τα ονόματα της κριτικής επιτροπής και όπως φαίνεται ακόμη δεν έχει κλείσει η τετράδα.

iefimerida.grΠηγή