Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, φαίνεται πως αυτή τη φορά, υπάρχει καπνός… αλλά υπάρχει και φωτιά.

Συγκεκριμένα, το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, θέλει την γνωστή ηθοποιό και παρουσιάστρια και τον ταλαντούχο καλλιτέχνη να έχουν πάρει την απόφαση να μείνουν για λίγο καιρό χώρια για να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους.

Η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται πως έφυγε για λίγο από το σπίτι όπου ζούσαν μαζί τα τελευταία χρόνια στην Βούλα και επέστρεψε στο πατρικό της, στον Κεραμεικό, όπου ζει η οικογένειά της.

Η ηθοποιός ήθελε να βρίσκεται κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα και έτσι έτσι απερίσπαστη να σκεφτεί το μέλλον της με τον Μιχάλη. Ο κυριότερος λόγος που φέρεται να οδήγησε το ζευγάρι σε μια τέτοια κατάσταση, σύμφωνα πάντα με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά και τους δύο, είναι η κόπωση που έχει επέλθει με το πέρασμα των χρόνων.

Σύμφωνα με το περιβάλλον τους, ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει αποφασίσει να δώσει τον χώρο που χρειάζεται η σύντροφός του για να ηρεμήσει και να σκεφτεί, δείχνοντάς της όμως καθημερινά το ενδιαφέρον του για εκείνη. Οι στενοί φίλοι του Μιχάλη πιστεύουν ότι οι προσπάθειές του θα πιάσουν τόπο και το ζευγάρι θα ξεπεράσει τη σοβαρή κρίση συνεχίζοντας την όμορφη ιστορία αγάπης!Πηγή