ΚΡΙΟΣ

Με κυβερνήτη του τον πλανήτη της δράσης και της ενέργειας, ο Κριός είναι ο άνθρωπος που θέλει να βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση! Του αρέσει πολύ να ταξιδεύει, δεν μπορεί όμως να μένει στάσιμος για πολύ σε ένα μέρος και δεν αρέσκεται στις συχνές επισκέψεις στην ίδια τοποθεσία! Παρόλο που προτιμά να ταξιδεύει με μεγάλη παρέα, υπάρχουν και εκείνες οι στιγμές που θέλει να δραπετεύσει από όλους και από όλα και έτσι αποφασίζει πολύ γρήγορα να ταξιδέψει μόνος! Του αρέσουν οι προορισμοί που έχουν εναλλαγές τοπίου και που του δίνουν την ευκαιρία να επισκεφτεί και κοντινά μέρη!

Ιδανικός συνταξιδιώτης: Δίδυμος ή Τοξότης

Για ένα ρομαντικό ταξίδι ταιριάζει με: Λέοντα, Ζυγό ή Υδροχόο

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος απολαμβάνει τα ταξίδια, αρκεί να υπάρχουν και οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Ποιες είναι όμως αυτές; Να ταξιδεύει με λίγα και καλά άτομα, με τα οποία έχει οικειότητα και ξέρει εκ των προτέρων ότι θα περάσει καλά, να επισκέπτεται ένα μέρος που του είναι γνώριμο και στο οποίο ξέρει ότι θα μπορεί να γευτεί την άνεση, την απόλαυση και την πολυτέλεια! Ο Ταύρος δεν ταξιδεύει συχνά, δεν του αρέσει να απομακρύνεται από τις συνήθειές του και τις περισσότερες φορές οργανώνει αρκετούς μήνες πριν τις καλοκαιρινές διακοπές του! Οι επιλογές του για ταξίδια δεν είναι πολλές, προτιμά να επισκέπτεται μέρη στα οποία δεν θα ταλαιπωρηθεί και φυσικά απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μένει σε ξενοδοχείο “λούξ”, που θα του προσφέρει όλες τις ανέσεις!

Ιδανικός συνταξιδιώτης: Καρκίνος ή Αιγόκερως

Για ένα ρομαντικό ταξίδι ταιριάζει με: Παρθένο, Ιχθύ ή Σκορπιό

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με κυβερνήτη του τον πλανήτη της επικοινωνίας και των ταξιδιών, τον Ερμή, ο Δίδυμος είναι πραγματικά ο «ταξιδιάρης» του ζωδιακού, που βρίσκεται διαρκώς σε μετακινήσεις, ταξιδεύοντας σε νέα μέρη! Αρκετές φορές στο χρόνο είναι με μία βαλίτσα στο χέρι και φυσικά δεν του αρέσει μόνο να ταξιδεύει εντός Ελλάδας, αλλά θέλει να κάνει και πιο μακρινά ταξίδια σε άλλες χώρες! Γενικότερα, του αρέσει να επισκέπτεται μέρη που έχουν Ιστορία, θέλει να γνωρίζει νέους πολιτισμούς και είναι της άποψης ότι τα ταξίδια αποτελούν γνώση! Του αρέσει να ταξιδεύει μόνος και όταν επιλέξει να κάνει ένα ταξίδι με παρέα, απαραίτητη είναι η προϋπόθεση, να υπάρχει ελευθερία κινήσεων και δράσης, γιατί ο Δίδυμος απλά δεν μπαίνει σε καλούπια!

Ιδανικός συνταξιδιώτης: Λέων, Υδροχόος

Για ένα ρομαντικό ταξίδι ταιριάζει με: Ζυγό, Κριό ή Τοξότη

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι ο Καρκίνος είναι σπιτόγατος, δεν τον ξεσηκώνεις εύκολα για ταξίδι, αρκεί να του τάξεις ότι θα τον πας στην θάλασσα ή σε κάποιο δικό του, γνώριμο, οικείο μέρος, όπως για παράδειγμα στο χωριό ή στο νησί του! Ο Καρκίνος θέλει να επισκέπτεται μέρη από τα οποία έχει αναμνήσεις. Για παράδειγμα, του αρέσει να πηγαίνει διακοπές στο μέρος που πήγαινε και όταν ήταν παιδί! Δεν του αρέσουν και πολύ οι εκπλήξεις, αλλά ούτε και να γνωρίζει νέες τοποθεσίες. Θα ρισκάρει να πάρει σε ένα άγνωστο μέρος, αν μαζί του έχει τον άνθρωπο που αγαπά και που ξέρει με απόλυτη σιγουριά πως όπου και να πάει μαζί του, θα περάσει τέλεια!

Ιδανικός συνταξιδιώτης: Παρθένος ή Ιχθύς

Για ένα ρομαντικό ταξίδι ταιριάζει με: Σκορπιό, Ταύρο ή Αιγόκερω

ΛΕΩΝ

Ένας Λέοντας θέλει να ταξιδεύει στα πιο δημοφιλή, glamorous και περιζήτητα μέρη! Θέλει να φωτογραφίζεται σε όμορφες εξωτικές παραλίες και να επιδεικνύει το πόσο καλά πέρασε στα μακρινά ταξίδια που έκανε! Το Λιονταράκι αγαπά τα ταξίδια, αρκεί να έχει καλή παρέα και τις ανέσεις του! Του αρέσει να ταξιδεύει με τον έρωτά του αλλά και με φίλους, αρκεί να έχει αυτός την δυνατότητα της επιλογής του μέρους, του ξενοδοχείου, αλλά και όλων των επιλογών του ταξιδιού! Το σίγουρο είναι ότι αποτελεί την ιδανική παρέα για ένα διασκεδαστικό και ψυχαγωγικό ταξίδι, αρκεί βέβαια να έχεις την υπομονή να ακούσεις και να συμφωνείς με όλες τις απόψεις και τις ιδέες του!

Ιδανικός συνταξιδιώτης: Κριός, Ζυγός

Για ένα ρομαντικό ταξίδι ταιριάζει με: Τοξότη, Υδροχόο ή Δίδυμο

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος αγαπά τα ταξίδια, αρκεί να έχει την ησυχία του. Αυτό σημαίνει ότι θέλει να ταξιδεύει μόνος ή με λίγους και καλούς φίλους, με τους οποίους μοιράζεται τα ίδια χούγια! Του αρέσει να επισκέπτεται μακρινά, απάτητα μέρη (για παράδειγμα στην άγονη γραμμή), δεν του αρέσει να ακολουθεί το πλήθος και αποφεύγει το συνωστισμό! Στα ταξίδια του θέλει να απολαμβάνει την φύση, την ηρεμία και φυσικά θέλει γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες και την ιστορία που υπάρχει σε κάθε μέρος! Ένας Παρθένος μπορεί να μην ταξιδεύει συχνά, φροντίζει όμως όταν κάνει ένα ταξίδι, να μπορεί να απολαύσει όλα όσα του έλειψαν κατά την διάρκεια του χειμώνα!

Ιδανικός συνταξιδιώτης: Σκορπιός ή Ταύρος

Για ένα ρομαντικό ταξίδι ταιριάζει με: Αιγόκερω, Καρκίνο, Ιχθύ

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της διασκέδασης, είναι πάντα μέσα σε όλα, αρκεί να έχει καλή παρέα. Αλλά ακόμα και αν δεν συμβαίνει αυτό, είναι ο άνθρωπος που όπου και αν βρεθεί, θα κάνει άμεσα και γρήγορα νέους φίλους! Ο Ζυγός θέλει να επισκέπτεται κοσμοπολίτικα μέρη, στα οποία μπορεί να απολαύσει την ομορφιά της φύσης, την διασκέδαση και την νυχτερινή ζωή! Δεν τον νοιάζει και τόσο πολύ η ιστορία που υπάρχει σε ένα μέρος, αρκεί να μπορεί να έχει διεξόδους για να περνά καλά! Ο Ζυγός τις περισσότερες φορές θα αφήσει στο χέρι σου την επιλογή του μέρους που θα ταξιδέψετε και θα τα κάνει όλα βολικά, αφού κάθε πρότασή σου θα τον βρίσκει σύμφωνο!

Ιδανικός συνταξιδιώτης: Δίδυμος, Τοξότης

Για ένα ρομαντικό ταξίδι ταιριάζει με: Υδροχόο, Λέοντα, Κριό

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν είναι και τόσο λάτρης των ταξιδιών και όταν παίρνει την απόφαση να ταξιδέψει, φροντίζει να μην το κάνει τις περιόδους αιχμής (πχ καλοκαίρι, Χριστούγεννα ή Πάσχα)! Δεν του αρέσει η πολυκοσμία, για το λόγο αυτό επιλέγει να επισκέπτεται απόμερα, μακρινά μέρη, στα οποία πηγαίνουν λίγο και καλοί! Του αρέσουν οι ερημικές παραλίες, αλλά θέλει να βλέπει και πράσινο και βουνό! Προτιμά να ταξιδεύει μόνος του, γιατί έτσι του δίνεται η ευκαιρία να συγκροτήσει τις σκέψεις του και να πάρει αποφάσεις! Ο Σκορπιός είναι ο πιο δύσκολος και μυστήριος συνταξιδιώτης, αφού έχει περίεργα γούστα και δεν συμβιβάζεται εύκολα με τις προτάσεις της παρέας του!

Ιδανικός συνταξιδιώτης: Καρκίνος, Αιγόκερως

Για ένα ρομαντικό ταξίδι ταιριάζει με: Ιχθύ, Παρθένο, Ταύρο

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με μία βαλίτσα στο χέρι είναι ο Τοξότης, ο οποίος λατρεύει τα ταξίδια, βρίσκεται διαρκώς σε μετακινήσεις και επισκέπτεται πάντα και ένα νέο μέρος! Προτιμά να κάνει οικονομία για να μαζέψει χρήματα για να ταξιδέψει, παρά να σκορπίσει τα χρήματά του για διασκέδαση και αγορές! Ιδιαίτερη προτίμησή του είναι τα ταξίδια στο εξωτερικό, γιατί του αρέσει να έρχεται σε επαφή με νέους πολιτισμούς, διαφορετικές κουλτούρες και του αρέσει να έρχεται σε επαφή με ανθρώπους, που έχουν μεγαλώσει με τρόπο διαφορετικό από εκείνον! Για τον Τοξότη τα ταξίδια αποτελούν πηγή γνώσης και εμπειρίας! Είτε μόνος, είτε με παρέα, ο Τοξότης ταξιδεύει, περνά καλά και προγραμματίζει τα αμέσως επόμενα ταξίδια του!

Ιδανικός συνταξιδιώτης: Λέων, Υδροχόος

Για ένα ρομαντικό ταξίδι ταιριάζει με: Κριό, Ζυγό, Δίδυμο

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αφήνει εύκολα ένας Αιγόκερως τις υποχρεώσεις και την δουλειά του, για να ταξιδέψει! Για να το κάνει αυτό, πρέπει να το έχει προγραμματίσει αρκετό καιρό πριν, ώστε να έχει τακτοποιήσει όλες του τις εκκρεμότητες! Όταν ταξιδεύει, του αρέσει να επισκέπτεται ένα μέρος, στο οποίο θα χαλαρώσει, θα απολαύσει το οξυγόνο, την θάλασσα, τον ήλιο και την φύση γενικότερα! Δεν του αρέσουν η βουή, οι πολλές μετακινήσεις και η οχλαγωγία, για το λόγο αυτό πηγαίνει πάντα σε ήσυχα μέρη, στα οποία μπορεί να αποφορτιστεί από το άγχος! Δεν συμβιβάζεται εύκολα με τα θέλω των συνταξιδιωτών του, γι’ αυτό επιλέγει πάντα να ταξιδεύει με κάποιο άτομο που το γνωρίζει καλά και με το οποίο έχει αρκετή οικειότητα!

Ιδανικός συνταξιδιώτης: Ιχθύς, Παρθένος

Για ένα ρομαντικό ταξίδι ταιριάζει με: Ταύρο, Σκορπιό, Καρκίνο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με κυβερνήτη του τον πλανήτη Ουρανό, ο Υδροχόος είναι αρκετά απρόβλεπτος, εκρηκτικός, του αρέσουν οι εκπλήξεις και ξεφεύγει πάντα από τα συνηθισμένα! Μπορεί ένας καφές στο κέντρο της Αθήνας να καταλήξει σε… ταξιδάκι στη Θεσσαλονίκη για μπουγάτσα! Ο Υδροχόος λατρεύει τα ξαφνικά και απρογραμμάτιστα ταξίδια και του αρέσει να επισκέπτεται και χώρες του εξωτερικού. Λατρεύει τα ταξίδια σε άλλες Ηπείρους, γιατί θέλει να πηγαίνει σε μέρη που δεν είναι γνώριμα ή οικεία σε αυτόν! Όπου βρεθεί και όπου σταθεί, γίνεται κατευθείαν η ψυχή της παρέας και στο πλάι του όλοι περνούν τέλεια!

Ιδανικός συνταξιδιώτης: Κριός, Ζυγός

Για ένα ρομαντικό ταξίδι ταιριάζει με: Δίδυμο, Τοξότη, Λέοντα

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιχθύς δεν ζητά πολλά, δώσε του θάλασσα και είναι απόλυτα ευτυχισμένος! Πλησιάζοντας το καλοκαιράκι λοιπόν, οργανώνει συχνά εξορμήσεις, για να βρεθεί σε μοναδικές ακρογιαλιές και να απολαύσει το κολύμπι και την ηλιοθεραπεία! Δεν είναι ιδιαίτερα τολμηρός, για να κάνει ένα ταξίδι σε βουνό ή σε μέρη απόμερα που δεν γνωρίζει… Όμως του αρέσει να επισκέπτεται τα ειδυλλιακά μέρη, τα οποία θα του ταξιδέψουν και το μυαλό και θα τον βοηθήσουν να αλλάξει εντελώς παραστάσεις! Ο Ιχθύς αποτελεί τον πιο καλόβολο συνταξιδιώτη, αφού δεν λέει ποτέ όχι, σε κάθε πρόταση που θα του κάνεις!

Ιδανικός συνταξιδιώτης: Ταύρος, Σκορπιός

Για ένα ρομαντικό ταξίδι ταιριάζει με: Παρθένο, Καρκίνο, Αιγόκερω

Πηγή: myastro.grgovastileto.gr