Έχεις αναρωτηθεί πώς αντιδρούν τα ζώδια όταν πιουν ένα ποτηράκι παραπάνω;  Έχουμε και λέμε:

Σε έναν Κριό που έχει πιει φρόντισε να προσέχεις πριν μιλήσεις, αφού μετά από κάποια ποτάκια παραπάνω, παραλύει και μιλάει με ειλικρίνειά που… σπάει κόκαλα. Ταυτόχρονα, παραμένει διασκεδαστικός και χαρωπός και έχει μεγάλη πλάκα όντας ελαφρά μεθυσμένος, αρκεί να μην βγάλεις τα εσώψυχά σου, αφού έχετε βγει για να διασκεδάσετε θα σου την πει έξω από τα δόντια!

Ο Ταύρος πίνει ήσυχος το ποτάκι του ενώ οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν και πριν το καταλάβεις, έτσι ξαφνικά γίνεται… κόκαλο. Από εκεί και πέρα… χάνεται η μπάλα, γίνεται ένας άλλος, που κάνει ό,τι μπορεί για να περάσει καλά! Το σίγουρο είναι ότι θα γελάσετε πολύ…

Οι Δίδυμοι όταν πίνουν μιλάνε λίγο παραπάνω απ’ ότι πρέπει και ίσως και με λεπτομέρειες, που δε θέλεις να ξέρεις!  Υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να αρχίσει να φλερτάρει…

Όταν αρχίσει τα… στην υγειά μας ένας Καρκίνος, ενδέχεται να μη σταματήσει πριν όλη η παρέα να γίνει… λιάδα. Αφού κάνει τα πάντα για να διασκεδάσετε μετά από αμέτρητα ποτηράκι μπορεί να βάλει και τα κλάματα, για… ότι να ’ναι.

Ο Λέοντας δεν παραδέχεται ότι έχει μεθύσει. Ακόμη κι αν δυσκολεύεται να αρθρώσει λέξη, τραγουδάει «δεν έχω πιει σου λέω». Γεγονός είναι πως, όσο και να πιει, έχει επίγνωση των πράξεών του, αλλά αν αποφασίσει να χαλαρώσει, τότε τίποτα δεν αποκλείεται…

Ο Παρθένος δεν πίνει πολύ ή έτσι θέλει να νομίζεις. Καταλαβαίνεις ότι τα έχει τσούξει επειδή ο λόγος του δεν έχει συνοχή, κάνει αναγραμματισμούς και απορεί γιατί τον παίρνουν τα ζουμιά αφού περνάτε τέλεια! Μάλλον είναι ώρα να πάτε να τσιμπήσετε κάτι.

Κανένα γλέντι δεν άρχισε χωρίς πότη Ζυγό, που όταν αρχίσει να γεμίζει τα ποτήρια δεν σταματάει. Συνήθως παρασύρει και τους γύρω του έως ότου έρχεται η στιγμή… που πάει για ύπνο! Θα γελάσεις πολύ μέχρι να συνέλθει από το hangover και να πιει καφέ.

Δυνατός πότης ο Σκορπιός όταν αποφασίσει να πιει… χάνει το μέτρημα. Δεν κάνει σαρδάμ, δεν παραπατάει, δεν σχηματίζει «οκταράκια» και σε παρακολουθεί με προσοχή, απλά μιλάει περισσότερο, μα πάρα πολύ!

Ο Τοξότης ξέρει να απολαμβάνει το ποιοτικό αλκοόλ, αν και μπορεί να αρχίσει τη βραδιά με  μία μπύρα στο μπαράκι της γειτονιάς, και να συνεχίσει αλλού με ουίσκι παρέα με φίλους που συνάντησε τυχαία, κοκτέιλ και σφηνάκια… Κάνε και λίγο κράτει!

Ο Αιγόκερος δεν το έχει με το αλκοόλ. Από πείσμα θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι μπορεί να πιει αλλά έχει ένα όριο και αν το ξεπεράσει θα ακούσεις πολλά. Το επόμενο πρωί απλά δεν λέει πολλά για τη βραδιά.

Ο Υδροχόος μάλλον είναι ο τύπος που παρατηρεί προσεκτικά τους μεθυσμένους στο μπαράκι της γωνίας. Αν ξεφύγει και πιει ένα ποτηράκι παραπάνω, μπορεί να γίνει ξερόλας, αλλά ποιος θα το καταλάβει…

Από τα πιο βαριά ποτήρια του ζωδιακού κύκλου, ο Ιχθύς κρατάει διασκεδαστική παρέα, αρκεί να μην κερνάς τα ποτά του. Την επόμενη μέρα δε θυμάται πολλά από αυτά που είπατε και κάνατε ή προσπαθεί να τα ξεχάσει.

Πηγή