Ο ηθοποιός δεν παρέλειψε μεταξύ άλλων να αναφερθεί στη σύζυγό του, Amal Alamuddin, δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, λέγοντας: «Είναι πραγματικά πολύ έξυπνη για μένα. Τώρα κάνουμε όλες τις επικοινωνίες μας μέσω Zoom. Εκείνη μιλάει με αναγνωρισμένους επιστήμονες και εγώ με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Χάουαρντ Στερν», υποστηρίζει.

Παράλληλα ο Αμερικανός ηθοποιός, παραδέχεται επίσης ότι, εν μέσω πανδημίας, έχει μειώσει σημαντικά τον φόρτο εργασίας του . Κι αυτό από την πλευρά της οικογένειας, έχει πολλά καλά. «Η καλή πλευρά αυτής της φοβερής πανούκλας: Μπορώ να βάζω τα παιδιά μου στο κρεβάτι κάθε βράδυ και να παίρνω πρωινό μαζί τους το πρωί», όπως λέει.

Προσθέτει επίσης ότι του αρέσει να περνάει χρόνο στο σπίτι με την σύζυγό το. «Η Amal κι εγώ φτιάχνουμε ποπ κορν, καθόμαστε στον καναπέ και παρακολουθούμε παλιές ταινίες του Χόλιγουντ», υποστηρίζει ο Clooney.

Στην ερώτηση δημοσιογράφου αν θα πάρει σύνταξη το 2021, ο Clooney απάντησε με χιούμορ: «Προσπαθώ να συνταξιοδοτηθώ εδώ και 20 χρόνια, αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό για μένα».

Τα 60α γενέθλιά του που πλησιάζουν – είναι το Μάιο- δεν φαίνεται να τον επηρεάζουν. «Τα γκρίζα μου μαλλιά είναι εδώ , τα κόκαλά μου δεν είναι πλέον τόσο εύκαμπτα όσο ήταν, αλλά δεν φοβάμαι την ημέρα. Την υποδέχομαι με ανοιχτές αγκάλες», επισημαίνει.



Πηγή