Εν μέσω σωρείας καταγγελιών για κακοποιήσεις κάθε είδους που συνταράσσουν τον χώρο του θεάματος και όχι μόνο, η λαϊκή τραγουδίστρια, Κατερίνα Στανίση κατήγγειλε μιλώντας στον ALPHA απόπειρες βιασμού από Έλληνες επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων στη Γερμανία.

Το περιστατικό συνέβη όταν ήταν έφηβη, στα 15 της χρόνια με την ίδια να αναφέρεται σε κλειδωμένες πόρτες και σε ανθρώπους που «δεν έχουν μέσα τους αισθήματα, κάποιοι είναι άρρωστοι, έχουν βίτσια».

«Τα περισσότερα από αυτά τα έχω περάσει στη Γερμανία ως έφηβη στα 15 μου χρόνια. Μιλάμε για απόπειρες βιασμού. Μέσα στο μαγαζί, οι περισσότεροι ήταν επιχειρηματίες. Αυτοί δεν έχουν μέσα τους αισθήματα. Παλεύεις εκείνη τη στιγμή. Δίπλα μας ήταν κάποιοι άνθρωποι, με άκουγαν, φοβόντουσαν και αυτοί και έτσι ξέφευγα» είπε η κα Στανίση.

Η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε πως είναι άλλο το φλέρτ και «άλλο να θέλει κάποιος να σε βιάσει και να σε τραβά από τα μαλλιά».

Παράλληλα, για την περίοδο που επέστρεψε στην Ελλάδα τόνισε ότι βίωσε πόλεμο από μαέστρο επειδή αρνήθηκε να ενδώσει.

«Από την στιγμή που σε φλερτάρει και με τηλέφωνα και σε περιμένει και εσύ δεν αποκρίνεσαι, αρχίζει ένας πόλεμος μετά. Μου έλεγε δεν θα πάρεις τη θέση που σου αξίζει. Σου κόβει τον δρόμο. Να θες να πιάσεις δουλειά κάπου και να μην σε αφήνει. Ήταν και μαέστρος» κατέληξε η κα Στανίση.

vradini.gr



Πηγή