Κινέζικη συνταγή για τηγανητά, τραγανά wonton με τυρί κρέμα.

Υλικά:

250 γραμ. τυρί κρέμα

2 κουταλιές κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου

1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Περιτυλίγματα wontons

Σπρέι ελαιολάδου

Εκτέλεση:

Σε ένα μικρό μπολ πρόσθεσε το τυρί κρέμα, τα πράσινα κρεμμύδια, το σκόρδο και το αλάτι και στη συνέχεια χτύπησε τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί ένα κρεμώδες μείγμα.

Τοποθέτησε ένα περιτύλιγμα wonton σε μια αντικολλητική επιφάνεια. Με τα δάχτυλά σου βρέξτε τις άκρες του περιτυλίγματος wonton. Πρόσθεσε περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού γέμιση τυριού κρέμας και ανασήκωσε κάθε γωνία δημιουργώντας ένα αστέρι. Ύστερα σφραγίστε καλά.

Ψέκασε το καλάθι μιας φριτέζας με σπρέι ελαιόλαδου Προσθέστε τα wontons στο καλάθι και ψέκασε ελαφρά με ελαιόλαδο. Μαγείρεψε στους 370 βαθμούς για 8 λεπτά. Έλεγξε τα για να δεις αν είναι έχουν πάρει χρυσαφί  χρώμα και μαγείρεψέ τα για επιπλέον 2 λεπτά, αν χρειαστεί.



Πηγή