Με βάση τον προγραμματισμό της VW το 2026 θα παρουσιαστεί μια νέα προσθιοκίνητη ηλεκτρική λιμουζίνα. H οποία εξελίσσεται με την επωνυμία Project Trinity -η πρώτη της φωτογραφία όπως βλέπετε έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα- και σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία θα εκπροσωπεί μια νέα φιλοσοφία παραγωγής και διαμόρφωσης ενός αυτοκίνητου και παράλληλα θα θέτει νέα σημεία αναφοράς σε καθοριστικούς τομείς. Οι οποίοι σήμερα αποτελούν κατά κάποιον τρόπο την αχίλλειο πτέρνα της ηλεκτροκίνησης.

Τομείς όπως η αυτονομία και κυρίως η ταχύτητα φόρτισης. Ο στόχος της εταιρείας είναι η διαδικασία φόρτισης της μπαταρίας -προφανώς σε ταχυφορτιστή- να μη διαρκεί περισσότερο από το γέμισμα του ρεζερβουάρ. Γεγονός που θα επιτρέψει την επίτευξη μεγαλύτερης διείσδυσης για τα ηλεκτρικά μοντέλα.

Παράλληλα το Trinity θα διαθέτει μια νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικών με κορυφαίο λογισμικό, ενώ θα είναι τεχνολογικά στο επίπεδο 4 της αυτόνομης οδήγησης. Πρακτικά το 2026 θα μπορεί να κινηθεί σε δημόσιους δρόμους με το επίπεδο 2+, που θα διευκολύνει τον οδηγό στις μετακινήσεις και ειδικά τις πιο μεγάλες, μειώνοντας σημαντικά το φόρτο εργασίας τους.



Πηγή