Η δεύτερη ημιτελική σειρά της Basket League ξεκινάει σήμερα (15/5, 15:45), με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται το Περιστέρι στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων για το Game 1.

Το “τριφύλλι” θα υποδεχθεί τους “πρίγκιπες της δυτικής όχθης” με στόχο το 1-0 στη σειρά. Ο Χρήστος Σερέλης έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους, μιας και ακόμα κι ο Γιώργος Παπαγιάννης που αντιμετώπιζε μία ίωση την ξεπέρασε και προπονήθηκε κανονικά την Κυριακή (14/05). Χωρίς σημαντικά προβλήματα αναμένεται να παραταχθεί και η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, η οποία θα επιχειρήσει να… κλέψει το πλεονέκτημα έδρας.

Υπενθυμίζουμε ότι το ρεκόρ των δύο ομάδων στις φετινές τους αναμετρήσεις είναι 1-1. Αμφότερες επικράτησαν στην έδρα τους, με πιο πρόσφατη τη νίκη του Περιστερίου με 96-89 στο “Κ.Γ. Ανδρέας Παπανδρέου“. Ο αγώνας του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου κρίθηκε… στο σουτ με τον Μάρκους Ντένμον να αστοχεί στην εκπνοή και τον Παναθηναϊκό να κερδίζει με 72-71. Το Game 1 θα μεταδοθεί αποκλειστικά από την ΕΡΤ3. Λίγο πριν το τζάμπολ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη που “έφυγε” από την ζωή σε ηλικία μόλις 29 ετών.//Α.



ertsports.gr