Ο Κολομβιανός εξτρέμ θα αποζημιώσει προσωπικά τους οπαδούς της Λίβερπουλ που αγόρασαν την παλιά του φανέλα, αφού ανακοινώθηκε ότι θα φορέσει νέο νούμερο την επόμενη σεζόν.

Ο Λουίς Ντίας εντάχθηκε στη Λίβερπουλ τον Ιανουάριο του 2022 από την Πόρτο, σε μια μεταγραφή που κόστισε 37,5 εκατομμύρια λίρες στους “κόκκινους”.

Οι φίλαθλοι αμέσως τον λάτρεψαν, αφού σημείωσε 11 γκολ σε 47 εμφανίσεις. Όταν εντάχθηκε για πρώτη φορά στον σύλλογο, πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 23, που στο παρελθόν φορούσαν παίκτες όπως ο Τζέιμι Κάραγκερ και ο Τζερντάν Σακίρι.

Ενόψει της σεζόν 2023/24, επιβεβαιώθηκε ότι ο Ντίας θα φορέσει την εμβληματική φανέλα με το νούμερο 7, ενώ όσοι οπαδοί είχαν ήδη αγοράσει τη φανέλα “Diaz 23” θα αποζημιωθούν από τον ίδιο τον Κολομβιανό εξτρέμ.

Η Λίβερπουλ ανέφερε σε ανακοίνωσή της τη Δευτέρα: «Ο Λουίς Ντίας θα πάρει τη φανέλα Νο.7 για τη Λίβερπουλ ενόψει της σεζόν 2023-24. Οι φίλαθλοι που έχουν ήδη αγοράσει την επίσημη φανέλα για τη σεζόν 2023-24 με το όνομα “Luis Diaz” και τον αριθμό “23” θα αποζημιωθούν προσωπικά από τον επιθετικό με μια αντίστοιχη ανταλλαγή για μια “Luis Diaz 7” φανέλα.

Η ανταλλαγή ισχύει μόνο για όλες τις εντός έδρας εμφανίσεις ή φανέλες ‘Luis Diaz 23″ 2023-24 που αγοράστηκαν σε επίσημα καταστήματα λιανικής πώλησης του συλλόγου, μέσω του επίσημου διαδικτυακού καταστήματος LFC ή της εφαρμογής LFC Retail. Τυχόν φανέλες ή προπονητικός εξοπλισμός που πληρούν τις προϋποθέσεις πρέπει να επιστραφούν με την απόδειξη αγοράς έως τις 23:59 BST στις 31 Ιουλίου 2023».

Ο εμβληματικός αριθμός της φανέλας έμεινε ελεύθερος μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Μίλνερ, ο οποίος φορούσε το Νο.7 από την άφιξή του από τη Μάντσεστερ Σίτι το 2015.

Ο Μίλνερ άφησε το Άνφιλντ στο τέλος της σεζόν 2022/23 για να ενταχθεί στην Μπράιτον ως ελεύθερος.

Η φανέλα με το Νο.7 έγινε διάσημη αφού το φόρεσαν θρύλοι όπως ο Κέβιν Κίγκαν, ο Κένι Νταγκλίς και ο Μπίλι Λίντελ.

Στην εποχή της Premier League, παίκτες όπως ο Λουίς Σουάρες, ο Στιβ ΜακΜάναμαν, ο Χάρι Κιούελ και ο Ρόμπι Κιν φόρεσαν την εμβληματική φανέλα με το Νο.7.//Λ.





ertsports.gr