Το Μέγαρο Μαξίμου ψάχνει εναγωνίως λύσεις για να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο που θα «διαλύσει» τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Η αγωνία των καταναλωτών κορυφώνεται την στιγμή που τα κλιματιστικά, στα νοικοκυριά και τα καταστήματα, δουλεύουν στο φουλ εξαιτίας του παρατεταμένου καύσωνα.

Στην χθεσινή σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, συζητήθηκαν προτάσεις προκειμένου να συγκρατηθούν οι τιμές του ρεύματος στους λογαριασμούς των καταναλωτών, επαναφέροντας στο τραπέζι σενάρια ενίσχυσης των λογαριασμών μέσω της φορολόγησης των υπερεσόδων των παραγωγών. Στόχος, να βρεθούν άμεσα αποτελεσματικές λύσεις για να περιοριστεί η μέση τιμή χονδρικής ρεύματος.

Σήμερα Τετάρτη το αρμόδιο υπουργείο θα προβεί στις σχετικές ανακοινώσεις εξειδικεύοντας ποια θα είναι τα μέτρα στήριξης.

Πολάκης

Την ίδια στιγμή, σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ αλλά και αμηχανία κι αναταραχή στην Κουμουνδούρου, προκάλεσε η δημόσια αντιπαράθεση του Παύλου Πολάκη με την Γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, για το αν ανασφάλιστοι πολίτες έμειναν εκτός του συστήματος συνταγογράφησης.

Τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη ζητά η κυβέρνηση για τη σεξιστική, όπως τη χαρακτηρίζει, επίθεσή του στην κα Συρεγγέλα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε στο τηλέφωνο την γραμματέα της ΝΔ για να της ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους του κ. Πολάκη, μία συγγνώμη την οποία πηγές της ΝΔ χαρακτήρισαν υποκριτική όσο ο κ. Κασσελάκης δεν τον διαγράφει.

ΠΑΣΟΚ

Την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε η Άννα Διαμαντοπούλου.

Με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα, με προσωπικούς τόνους, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Όλες τις εξελίξεις σχολίασαν, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA, οι δημοσιογράφοι Θανάσης Φουσκίδης, Στέλλα Γκαντώνα και Γιάννης Μαρκυγιάννης.



megatv.com