liagas 5 1200×630.jpg

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή το ρεπορτάζ με το σφραγισμένο κτήμα στο Κορωπί, όπου η ιδιοκτήτριά του φέρεται να έταζε δεξιώσεις σε ζευγάρια που θα παντρεύονταν προκειμένου να τους αποσπάσει τις προκαταβολές.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, «η καραμέλα του όρου «τηλεδικαστήριο» πρέπει να σταματήσει καθώς στις εκπομπές δε βγάζουν αποφάσεις».

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Εμένα δεν μου αρέσει η λέξη «τηλεδικαστήριο». Είναι μία καινούργια μόδα, μία καινούργια καραμέλα που είναι τελείως εσφαλμένη. Από πότε η δημοσιογραφική έρευνα που οφείλει να παρουσιάσει όλες τις πλευρές -εμείς εδώ δεν βγάζουμε καμία απόφαση- και πρέπει να το καταλάβουν όλοι αυτό. Αυτή η καραμέλα περί τηλεδικαστηρίου, πρέπει να τελειώσει γιατί ουσιαστικά είναι μία σφαίρα στην καρδιά του ρεπορτάζ.

Ο δημοσιογράφος – ρεπόρτερ οφείλει να κάνει ρεπορτάζ και ψάχνει όλες τις πλευρές και η επιτυχία είναι να τις βρει. Οι χειρότεροι εγκληματίες έχουν το δικαίωμα να ακουστούν, να πουν τι έγινε και τι δεν έγινε. Άρα λοιπόν, όταν βγάζουμε όλες τις απόψεις δεν κάνουμε μία σύσκεψη και βγάζουμε μία απόφαση. Πρέπει να σταματήσει αυτή η αρλούμπα περί τηλεδικαστηρίου. Είναι ρεπορτάζ κι οφείλουμε να βγάλουμε όλες τις πλευρές. Τώρα ανθρώπινα αν μέσα μας, αν καμιά φορά τσιτώνουμε, είμαστε άνθρωποι».

«Ειδικά ο συγκεκριμένος (σ.σ. ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας) κάνει με συναίσθημα τη δουλειά αυτή και γι’ αυτό την πατάει πολλές φορές. Είμαστε άνθρωποι. Όταν καταλαβαίνουμε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία μεγάλη απάτη, προφανώς θα βγω από τα ρούχα μου» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Λιάγκας.

tlife.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.



Πηγή