Και όμως το αβοκάντο μπορεί να αποτελέσει τη βάση για μια πεντανόστιμη και πολύ υγιεινή μους σοκολάτας;
Υλικά
4 ώριμα αβοκάντο
3 κ. σ. κακάο σε σκόνη
80 ml. γάλα καρύδας (ή άλλο γάλα της αρεσκείας σας)
3 κ.γ. μέλι
Εκτέλεση
Σε ένα μίξερ χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά για 5 λεπτά.
Αφού έχουμε μια ανάλαφρη κρέμα, χωρίζουμε σε 5 μπολάκια και τα αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσουν για 4-6 ώρες.
Σερβίρουμε με ροδέλες φράουλας για φρεσκάδα, με ροδέλες μπανάνας ή και με χοντροσπασμένους ξηρούς καρπούς.