«Με την Σάρα γνωριστήκαμε σε ένα dating app. Υπάρχουν πάρα πολλά στην Αμερική και είναι της μόδας. Μπορώ να σου πω ότι ο κόσμος στην Αμερική πια δεν βγαίνει έξω να γνωριστεί. Νομίζω ότι μου άρεσε η φωτογραφία της, είδα ότι της είχα αρέσει κι εγώ και μας έκανε match και βγήκαμε έξω για μια σαλάτα. Όταν ήμουν στο Nomads ήταν στην Αμερική. Είδε όλα τα επεισόδια χωρίς να ξέρει γρι ελληνικά», δήλωσε για τη σύντροφό του.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η σύντροφός του είναι hair colorist της Κλόε Καρντάσιαν ενώ συμμετείχε και στο ριάλιτι της Αμερικανίδας σταρ. Και σε εκείνο το σημείο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την προσκάλεσε να μπει στο πλατό για να την γνωρίσει ο κόσμος.

Εκείνη αποδέχτηκε την πρόσκληση, κάθισε δίπλα στον αγαπημένο της κι εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων, για εκείνον πως της έχει μάθει να ζει τη στιγμή και να είναι πιο χαλαρή, γιατί η ίδια είναι πολύ σοβαρή κάποιες φορές. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια.

Δείτε την είσοδο της συντρόφου του Χρήστου Βασιλόπουλου στο πλατό της εκπομπής στο παρακάτω βίντεο μετά το 7.20 λεπτό.Πηγή