Τα ζώδια για σήμερα 27/01

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 27/01 ξεκινά με τον Κριό..Χάρη στον Δία στον Τοξότη προστατεύεστε από εντάσεις ή από καταστάσεις που σας πιέζουν, κι αυτό γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού σας επικρατεί ένα αισιόδοξο σενάριο. Σήμερα πετυχαίνετε ένα σημαντικό στόχο. Η Αφροδίτη από σήμερα όσοι είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου θα σας κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα θα σας φέρει αντιμέτωπους με τον/την σύντροφο σας ή με τους συνεργάτες σας. Παρόλα αυτά είναι καλή ημέρα για να κλείσετε μία επαγγελματική συμφωνία ή να τα βρείτε με άτομα κύρους. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε πιθανές οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους (τράπεζες, δημόσιο). Κάποια πρόσωπα από το περιβάλλον σας δεν σας εμπνέουν εμπιστοσύνη για αυτό προσέξτε μην ξεστομίσετε λόγια χωρίς τακτ τα οποία θα σας εκθέσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιτυχία στις επαφές σας θα έρθει αν ξεπεράσετε κάποια προβλήματα επικοινωνίας, τα οποία σχετίζονται με την δική σας ανησυχία. Με αποτέλεσμα να εκφράζεστε με καταπιεστικό τρόπο και δεν επιτρέπετε στους άλλους να εκφράσουν την γνώμη τους. Με τον Δία απέναντι σας, σας δίνετε η δυνατότητα να αρπάξετε τις ευκαιρίες ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Οι προϊστάμενοι σας έχουν την τάση να σας βοηθήσουν και να εξασφαλίσουν την προαγωγή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες ξαφνικές αλλαγές κυρίως στον εργασιακό σας χώρο ή κάποιο ξαφνικό ταξίδι ή μετακίνηση να σας πάει μακριά σπίτι και την οικογένεια σας. Θα ξοδέψετε αρκετό από τον χρόνο σας να ξεμπερδέψετε τα μαλλιά κουβάρια των συναισθηματικών σας σχέσεων.

ΛΕΩΝ

Προσέξτε τις πιθανές συγκρούσεις με άτομα κύρους σήμερα, γιατί αυτά τα άτομα μπορεί να υποσκάψουν την επαγγελματική σας πορεία. Εάν έχετε οικονομικά θέματα προς τρίτους ή νομικές εκκρεμότητες καλείστε να διεκπεραιώσετε τώρα. Υπάρχει μία τάση για προβολή προσωπικών σας απόψεων προς το πρόσωπο του/της συντρόφου σας με αποτέλεσμα να τον/την κάνετε να νιώσει δυσφορία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα θέματα επαγγελματικής συνεργασίας θα παίξουν σημαντικό ρόλο σήμερα για εσάς. Από τον τρόπο που θα διαχειριστείτε καταστάσεις, και επαφές στον εργασιακό σας τομέα θα εξαρτηθεί η επιτυχία σας. Μία ανεξήγητη αίσθηση σύγχυσης σχετική με τους στόχους σας, σας εμποδίζει να οικοδομήσετε την επαγγελματική και οικιακή ασφάλεια για εσάς αλλά και την οικογένειά σας. Πρέπει να βρείτε τον χώρο και την ευκαιρία να «δραπετεύσετε» από τις επαγγελματικές και οικογενειακές ή συναισθηματικές πιέσεις και να βρείτε καταφύγιο σε πιο δημιουργικά ενδιαφέροντα.

ΖΥΓΟΣ

Ημέρα έντασης η σημερινή για εσάς, η οποία θα σας κάνει νευρικούς, επιθετικούς ή αμυντικούς και αυτό γιατί λόγω της ένταση δεν θα λειτουργήσετε με την λογική και με ψυχραιμία. Εάν δεν αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις ή τις συναλλαγές με τους άλλους με ψυχραιμία θα έχετε πολλά προβλήματα. Πιεστικοί επίσης θα είστε και στα ερωτικά σας με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε μία ατμόσφαιρα έξαρσης στην σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι αναγκαίο να συγκεντρώσετε τα αποθέματα δύναμης και αποφασιστικότητας, προκειμένου να χειρισθείτε καταστάσεις που δείχνουν πως έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο σας. Οι καταστάσεις έχουν να κάνουν με  συναλλαγές και υποθέσεις που αφορούν οικονομικά και νομικά θέματα. Στα προσωπικά σας προσέξτε ιδιαίτερα σήμερα τη ζήλιας σας και τον τρόπο που θα την εκδηλώσετε στο ταίρι σας. Είναι σίγουρα ένα σήμα κινδύνου εάν αρχίσετε να κατηγορείτε τον/την σύντροφό σας με αποτέλεσμα ή  σχέση σας να περάσει έντονη κρίση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιτυχία για εσάς έρχεται εύκολα σήμερα, στα επαγγελματικά σας. Θα έχετε την υποστήριξη κυρίως από γυναίκες στον εργασιακό σας χώρο. Ο ζεστός χαρακτήρας σας και η αισιοδοξία σας είναι από τα μεγαλύτερα προσόντα σας, στα οποία μπορείτε βασιστείτε τώρα. Ξαφνικά χρήματα θα περάσουν από τα χέρια σας, για αυτό προσέξτε την διαχείρισή τους. Παρόλο που η ερωτική πίστη δεν είναι το μεγαλύτερο προσόν σας, υπάρχει έντονη η τάση σήμερα για συμμάζεμα των ηθικώς σας αξιών που αφορούν τον έρωτα και την σχέση σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες  για να κάνετε τις απαραίτητες συναλλαγές έτσι ώστε να εκπληρώσετε κάποιες φιλοδοξίες σας για αυτό αφιερώστε χρόνο για να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς θέλετε από την ζωή σας. Ρίξτε στην άκρη όλα τα περιττά μπαγκάζια τα οποία μόνο βάρος είναι πλέον για εσάς. Υπάρχει έντονη η τάση και η σκέψη σας εάν πρέπει να αφήσετε σχέσεις και φιλίες που έχουν πάψει  πλέον να νόημα για εσάς. Ωστόσο πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα δεχτείτε κάποιες ασυνήθιστες για εσάς προκλήσεις από επαφές με άτομα πιθανόν από το εξωτερικό ή με ιδέες που θα σας ξαφνιάσουν, ή να συζητήσετε για κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό ή  να δουλέψετε με πιο προχωρημένη τεχνολογία. Το γεγονός ότι οι φίλοι μερικές φορές είναι ή δείχνετε πως είναι πιο σημαντικοί από την οικογένειά σας ή από την σχέση σας, με αποτέλεσμα  ο/η σύντροφός σας μπορεί να νιώσει ότι πραγματικά δεν έχει σχέση μαζί σας.

ΙΧΘΥΣ

Κάποιοι παράγοντες θα σας δημιουργήσουν μεγάλο εκνευρισμό με άτομα του περιβάλλοντος σας. Παρόλα αυτά στον επαγγελματικό σας τομέα φροντίστε να αρπάξετε τις ευκαιρίες μέσα από ένα δίκτυο επαφών και συναλλαγών. Εάν ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά μπορείτε να βάλετε την φαντασία σας σε δημιουργικά κανάλια και τα αποτελέσματα θα είναι όπως ακριβώς θέλετε. Σε αντίθετη περίπτωση είναι καλό να έχετε έμπνευση, αλλά σιγουρευτείτε ότι δεν παρασύρεστε από τον κόσμου του ονείρου.Πηγή