Αλέξης Πρεβενάς & Εύα Μπάιλα : Δείτε το teaser από το νέο τους video clip “Στων ματιών μου τον καθρέφτη”

Μέσα στην καραντίνα ήταν αν μη τι άλλο ο καλλιτέχνης που εμφανίστηκε από το πουθενά αλλά κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από τα τραγούδια του.

Ο λόγος για τον Αλέξη Πρεβενά ο οποίος με την βοήθεια και την καθοδήγηση του παραγωγού του Μάριου Χαπέρη, κατάφερε σε μόλις 8 μήνες να έχει στον αέρα 3 τραγούδια του που έχουν γίνει viral, στον αέρα και η μια επιτυχία να διαδέχεται την άλλη. Η αρχή έγινε με την “Σταυρούλα” όπου οι περισσότεροι την μάθαμε μέσω της αγαπημένης εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, στην συνέχεια ήρθε η “Μοντέρνα απ’την Αθήνα” και τώρα το “Κόκκινο Φόρεμα” που οποία εκπομπή Κι αν δεις θα πέσεις πάνω του. Σήμερα μας παρουσιάζει ένα δείγμα από το νέο του τραγούδι με την Εύα Μπαίλα, ένα ντουέτο που όπως φαίνεται θα κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας άκουσμα. Κάτι διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει αλλά φαίνεται και πάλι πως άγγιξε με διαφορετικό τρόπο αυτή τη φορά τις καρδιές του κόσμου.

 “Στων ματιών μου τον καθρέφτη” ο τίτλος τη τραγουδιού και πάρτε μια γεύση γι’αυτό που έρχεται πολύ σύντομα από την GABI Music

Δείτε το Teaser του κομματιού :


Πηγη

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ