Η Κάιλι Τζένερ έχασε την Κυριακή το παγκόσμιο ρεκόρ που κατείχε για την φωτογραφία με τα περισσότερα likes στο Instagram.

Ποια είναι όμως η εκπληκτική αυτή φωτογραφία που κατάφερε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ; Είναι η εικόνα ενός απλού αυγού.

Η φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε από την «συμμορία των αυγών» στον λογαριασμό « world_record_egg» στις 4 Ιανουαρίου, έχει συγκεντρώσει 24 εκατομμύρια likes μέχρι σήμερα, σπάζοντας το ρεκόρ των 18 εκατομμυρίων likes που είχε συγκεντρώσει η φωτογραφία της Κάιλι Τζένερ με την κόρη της Στόρμι.

Ο λογαριασμός « world_record_egg» ζητούσε από τους χρήστες να σπάσουν το ρεκόρ με την εικόνα ενός απλού αυγού και την λεζάντα: «Ας φτιάξουμε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ και ας συγκεντρώσουμε τα περισσότερα likes στο Instagram. Σπάζοντας το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ της Κάιλι Τζένερ (18 εκατομμύρια). Το έχουμε».

«Αυτό πρέπει να είναι το καλύτερο πράγμα που συμβαίνει στην σύγχρονη ιστορία» έγραψε κάποιος με έναν άλλο να σχολιάζει «τα κατάφερες αυγό!».

Εν τω μεταξύ, η Κάιλι Τζένερ αποφάσισε να απαντήσει στο γεγονός πως έχασε τον τίτλο, αναρτώντας ένα βίντεο σήμερα το πρωί, που την δείχνει να σπάει ένα αυγό σε έναν δρόμο. «Πάρτα τα μικρό αυγό» έγραψε στο αστείο βίντεο.

Για την ιστορία, το προηγούμενο ρεκόρ για την πιο αγαπημένη φωτογραφία στο Instagram το κατείχε η ίδια με μια φωτογραφία που ανάρτησε στις 6 Φεβρουαρίου 2018, και δείχνει το χέρι της κόρης της, Στόρμι τυλιγμένο γύρω από τον αντίχειρά της.
 

iefimerida.grΠηγή