Μεγάλη ομοιότητα με την Κιμ Καρντάσιαν έχει η Ελληνίδα youtuber-influencer Ilia Leya, η οποία όπως αποκάλυψε και on camera πως έχει χρειαστεί να κάνει πλαστικές επεμβάσεις για να αποκτήσει το σώμα και το πρόσωπό της διάσημης τηλεπερσόνας.

Η όμορφη youtuber ανέφερε πως δεν ήταν στόχος της να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν, παρ΄όλο που της αρέσει πολύ σαν γυναίκα.

Μεταξύ άλλων η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της στο Πρωινό «Μου έγραφαν συνέχεια ότι μοιάζω στην Kim Kardashian. Έχω κάνει πλαστική επέμβαση στους γλουτούς, είναι πάρα πολύ συνηθισμένη και στην Ελλάδα. Αυτό που προσπαθώ να κάνω με τα βίντεό μου είναι να πληροφορήσω. Είναι τα πιο δημοφιλή μου βίντεο. Οι γυναίκες στην Ελλάδα χρειάζονται έναν άνθρωπο να το απομυθοποιήσει».

Οσο για τα άσχημα σχόλια που λαμβάνει, η Ελληνίδα Κιμ Καρντάσιαν ανέφερε πως στεναχωριέται αρκετά όταν λαμβάνει κακά σχόλια για δικούς της ανθρώπους.

«Πολλοί μου γράφουν πως γίνετια η μητέρα σου επικροτεί και έρχεται μαζί σου για να κάνετε αυτή την πλαστική στην μύτη. Εγώ θεωρώ πως είναι το πιο ωραίο πράγμα, να έχεις μία μαμά να σε στηρίζει. Εννοείται», ανέφερε η Ilia Leya.

iefimerida.grΠηγή