Λίγο περισσότερο ενδιαφέρον θα έχει η φετινή Eurovision 2019, καθώς λίγο «λάμψη» στην γνωστή και λίγο βαρετή διαδικασία θα δώσει η Μαντόνα. 

Η Μαντόνα δεν θα συμμετάσχει προφανώς με κάποια χώρα, αλλά θα τραγουδήσει ως guest στον τελικό της Eurovision που φέτος θα γίνει στο Τελ Αβίβ. 

Σύμφωνα με τα όσα είναι μέχρι τώρα γνωστά, η Μαντόνα θα τραγουδήσει δύο τραγούδια και θα μείνει στην σκηνή περίπου για 10 λεπτά. 

Κι επειδή μιλάμε για την Μαντόνα, η αμοιβή που θα πάρει θα είναι αστρονομική. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδαi24news, η Μαντόνα έχει ζητήσει να λάβει 1,5 εκατ. ευρώ για την συνολική της παρουσία στον τελικό της Eurovision 2019, πράγμα που σημαίνει πως για κάθε λεπτό που περνά η Μαντόνα θα βάζει 200.000 ευρώ στον λογαριασμό της. 

Οσο για το ποιος θα καλύψει όλα της τα έξοδα, πηγές αναφέρουν πως την αστρονομική αμοιβή της Μαντόνα έχει αναλάβει ένας δισεκατομμυριούχος και συγκεκριμένα ο Σίλβαν Άνταμς.

«Ελπίζουμε ότι τις επόμενες μέρες θα υπογράψουμε μια συμφωνία που θα τη Μαντόνα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ισραήλ», ανέφερε μάλιστα άτομο από το στενό περιβάλλον του επιχειρηματία.

Να σημειωθεί πως η  Eurovision 2019 θα γίνει στο Expo Tel Aviv και ο πρώτος ημιτελικός έχει προγραμματιστεί για τις 14 και ο δεύτερος για τις 16 Μαΐου, ενώ ο μεγάλος τελικός για την 18η Μαΐου.

Για την εκπροσώπηση της Ελλάδας, η Panik Records προτείνει την Ελενα Τσαγκρινού, ενώ σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο ένα βήμα πριν κλείσιμο συμφωνίας με την ΕΡΤ είναι η Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια, Κατερίνα Ντούσκα.Πηγή