Είναι γεγονός ότι οι άνδρες μισούν τη σκέψη ότι θα χάσουν τα μαλλιά τους και πολλοί μάχονται μέχρι τέλους για να τα διατηρήσουν.

Ο Τζον Τραβόλτα ήταν κάποτε ένας από αυτούς, όχι όμως σήμερα. Μετά από πολλά χρόνια άρνησης και απίστευτα περίεργα κουρέματα ο ηθοποιός δέχτηκε τελικά τη μοίρα του. Είναι φαλακρός και πιθανόν για πάντα θα είναι φαλακρός, αναφέρει το ΑΠΕ.

Ο Αμερικανός ηθοποιός εμφανίστηκε στο γκαλά G’Day USA στο Λος Άντζελες με ξυρισμένο κεφάλι. Σε συνδυασμό με γένια και με κλασικό μαύρο κοστούμι, άσπρο ανοιχτό πουκάμισο, ο Τραβόλτα ήταν γοητευτικός, σχολιάζουν ανδρικά περιοδικά. Ο Τζον Τραβόλτα σύμβολο ελπίδας για τους άνδρες χωρίς μαλλιά είναι ο τίτλος ενός από τα δημοσιεύματα.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram φωτογραφία με τη νέα του εμφάνιση από το πάρτι γενεθλίων του αρχηγού των Foo Fighters, Ντέιβ Γκρολ στο Λος Άντζελες. Ο Τζον Τραβόλτα πόζαρε με την κόρη του Έλα και έγραψε ευχές για τη νέα χρονιά χωρίς κανένα σχόλιο για την εμφάνισή του.

Ωστόσο οι θαυμαστές έσπευσαν να επικροτήσουν την απόφασή του να ξυρίσει τα μαλλιά του.

«Ο Τζον Τραβόλτα αγκαλιάζει τον αληθινό εαυτό του το 2019!! Νομίζω ότι αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία στην οποία είναι φαλακρός και φαίνεται πολύ ωραίος» έγραψε ένας χρήστης του Instagram.

«Να υποσχεθείς ότι δεν θα το ξανακαλύψεις, εκτός αν πρόκειται για ρόλο» έγραψε ένας άλλος χρήστης.

Ο ηθοποιός είχε ξυρίσει το κεφάλι του πριν από χρόνια για τον ρόλο του ως πράκτορας του FBI στην ταινία «From Paris With Love».

Ο Τζον Τραβόλτα δημοσίευσε επίσης βίντεο στο οποίο είναι μαζί με τον 8χρονο γιο του για να τιμήσει το γεγονός ότι οι ακόλουθοί του στο Instagram έφθασαν το ένα εκατομμύριο. Στο τέλος του βίντεο βγάζει το καπέλο του και λέει: «Ευχαριστώ που σας άρεσε το νέο κούρεμα».

newsbeast.grΠηγή