Εβελίνα Παπούλια: Τα διαζύγια και η αποκάλυψη για την πρώτη νύχτα του γάμου της

Στην εκπομπή Dot βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα του Σαββάτου η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή αλλά και τους γάμους που είχε κάνει στο παρελθόν.

Η Εβελίνα Παπούλια μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι την πρώτη νύχτα του γάμου της δεν κοιμήθηκε με τον σύζυγό της.

«Πριν παντρευτώ δεν με ενοχλεί τίποτα. Τώρα βέβαια έχω απομυθοποιήσει και τον γάμο… Παιδί ήθελα να κάνω. Ήμουν σίγουρη ότι θα το κάνω στα 27. Από έξι χρονών που με θυμάμαι, ήξερα τι ήθελα οπότε οτιδήποτε σκεφτόμουν, για κάποιο λόγο γινόταν…», είπε και συνέχισε:

«Αν μπορούσα να μην παντρευτώ δε θα παντρευόμουν. Την ώρα που παντρευόμουν κατάλαβα ότι δεν μπορώ να ζήσω με τα ελαττώματα του συντρόφου μου. Και στους δύο γάμους συνέβη ένα γεγονός που με έκανε να πω “εγώ αυτόν δεν τον ξέρω”» Επειδή υπάρχει το στρες του γάμου πάντα, δεν βγαίνει σε όλους ο καλύτερος εαυτός τους…Είναι δύσκολη περίοδος αυτή. Δεν θεωρώ, λοιπόν, ότι ήμουν εγώ μόνο που δεν ήθελα. Πιστεύω ότι και οι άλλοι δεν ήθελαν στην πραγματικότητα… Όταν την πρώτη μέρα του γάμου λες «δεν θα κοιμηθούμε μαζί», είπε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια.

Και συνέχισε «Κυριολεκτώ…Φαίνομαι υπερβολική αλλά ότι λέω κυριολεκτώ. Δεν το ξανασυζητήσαμε και μετά από ένα μήνα πήραμε και το διαζύγιο. Δεν ήταν στενάχωρο. Δεν είχα νιώσει αυτό το μέγεθος της αγάπης. Κάπως έτσι το βλέπω. Τώρα το νιώθω, είμαι σε σχέση που το νιώθω» ανέφερε η ηθοποιός.

Υπενθυμίζουμε ότι η Εβελίνα Παπούλια παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο Γιώργο Λιάντο το 1999, όπου απέκτησε την κόρη της Αφροδίτη, και τον Παναγιώτη Κράββα το 2008, ωστόσο και με τους δύο χώρισε!

iefimerida.grΠηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ