«Κάνω τον σταυρό μου που είμαι εδώ με τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου», ανέφερε ο καταγγέλλων Βαγγέλης Φίλος.

Τα βίντεο ντοκουμέντα φανερώνουν λεπτό προς λεπτό τον τρόπο με τον οποίο έδρασε ο ασυνείδητος οδηγός με το μαύρο όχημα. Ο κύριος Βαγγέλης σήμερα ζει σαν από θαύμα.

«Εγώ νόμιζα θα με περάσει από πάνω, εκείνη την ώρα λέω “Βαγγέλη τελείωσες”».

Έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από το σοκαριστικό τροχαίο στη Χαλκίδα και ακόμα ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν έχει βρεθεί.

«Εννέα η ώρα το βράδυ ανέβαινα την Αλιβερίου προς Ζώης και πήγαινα να πάρω τη γυναίκα μου από φυσιοθεραπεία. Από Ζώης βγήκε Peugeot 206 μαύρο, με χτύπησε μετωπική».

Το μαύρο όχημα παραμένει για δύο δευτερόλεπτα στο σημείο. Ο κύριος Βαγγέλης είναι χτυπημένος ακριβώς δίπλα του. Ο οδηγός του αυτοκινήτου πατάει το γκάζι και αρχίζει να τρέχει.

«Κάθομαι καθιστός και λέω κάποιο πόδι, κάποιο χέρι μου λείπει σίγουρα», είπε ο κ. Φίλος.

Διαφορετικές κάμερες ασφαλείας έχουν «τσακώσει» το μαύρο όχημα να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα για να ξεφύγει.

«Κατεβαίνει την Αλιβερίου, πηγαίνει προς Παπακυριακού, να πάει να βγει στα ΚΤΕΛ, δεν πάει από το Αλωνάκι γιατί έχει αστυνομία και ανεβαίνει πάνω προς το νοσοκομείο».

Αυτές είναι φωτογραφίες από το μέρος του ατυχήματος. Η μηχανή έχει διαλυθεί… λίγο πιο δίπλα έχουν απομείνει συντρίμμια και μέρος από τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. Ο κύριος Βαγγέλης που οδηγούσε τη μηχανή έχει χτυπήσει στο γόνατο και στον αυχένα.

«Μετά από μία-μιάμιση ώρα άρχισε και πόναγε όλο μου το κορμί, πόναγε ο σβέρκος μου και το γόνατό μου, πήγα στο νοσοκομείο στη Χαλκίδα».

Άνδρες της ΟΠΚΕ πέρασαν λίγα λεπτά αργότερα από το σημείο και είδαν τον άτυχο άνδρα πεσμένο στη μέση του δρόμου. Τους είπε τι συνέβη και άρχισαν να χτενίζουν την περιοχή για 20 λεπτά, με το αυτοκίνητο να είναι άφαντο.

«Όταν ήρθα σπίτι ήταν η πρώτη φορά που έκλαψα γιατί είδα ξανά τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου».

Το σοκ μέχρι και σήμερα είναι μεγάλο. Ο κύριος Βαγγέλης κάνει έκκληση, αν κάποιος έχει δει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, να απευθυνθεί στις Αρχές.megatv.com