Η Έλενα Ακρίτα απάντησε ότι θα ζητήσει η ίδια να αρθεί η ασυλία της.

«Χρειάζεται μεγάλο συγγραφικό ταλέντο για να χωρέσει τόσα ψέματα και τόση κακία σε μία ανάρτηση. Η Μαρέβα θα κινηθεί νομικά. Και εγώ θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ. Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος να το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα με ευθεία επίθεση στη Μαρέβα Μητσοτάκη.

«Το λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα. Ο Τάιλερ δεν έχει σπίτι Βολταίρου. Δεν έχει 40 ακίνητα που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους. Δεν κάνει περίεργες μπίζνες με μεγάλες εταιρείες», ανέφερε στην ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.

Ακολούθησε η πρόσκληση πρόκληση του γραφείου Τύπου της ΝΔ για άρση ασυλίας της Ακρίτα.

«Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς της», αναφέρει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Την περιμένω και της λέω από τώρα ότι θα ζητήσω την άρση ασυλίας μου. Εγώ δεν είμαι δειλή, δεν ιδρώνει το αυτί μου από απειλές και δεν κρύβομαι από κανέναν», δήλωσε η Έλενα Ακρίτα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αντέδρασε με δική του ανάρτηση:

«Είναι σημαντικό το να συμπαραστέκεται ένας καλός οικογενειάρχης στη σύζυγό τους που πάει στη δικαιοσύνη. Δηλαδή, εκεί που δυστυχώς δεν μπορούν να πάνε τον Κώστα Αχ. Καραμανλή οι δεκάδες καλοί οικογενειάρχες που έχασαν τους ανθρώπους τους στα Τέμπη, επειδή ακριβώς τους το απαγορεύει ο οικογενειάρχης πρωθυπουργός».

Την ίδια ώρα καυγά έστησαν στο Facebook ο Νίκος Καρανίκας και ο Παύλος Πολάκης με αφορμή την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Η φράση που χρησιμοποίησε η Έλενα Ακρίτα για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι «το λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα», προκάλεσε την αντίδραση του Νίκου Καρανίκα που έκανε λόγο για μισογυνισμό, με τον Παύλο Πολάκη να του απαντά: «Ποιος είναι ο μισογυνισμός Νίκο και ποιος τον εκφράζει; Δεν σε πιάνω! Για εξήγησε το περισσότερο!».megatv.com