Ο Μανώλης Μαυρομμάτης κέρδισε μια πρώτη μάχη , αλλά όχι τον πόλεμο και συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» με τους γιατρούς να του έχουν αφαιρέσει την τραχειοστομία.

Συμπληρώνεται σχεδόν 1,5 μήνας από τη στιγμή που ο γνωστός αθλητικογράφος Μανώλης Μαυτομμάτης και η σύζυγός του Ειρήνη, διακομίστηκαν με εγκαύματα και σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, από το φλεγόμενο σπίτι τους στο Κολωνάκι στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας «Γ. Γεννηματάς».

Στην αρχή η μάχη έμοιαζε άνιση. Εισήχθησαν και οι δύο στη ΜΕΘ και υποστηρίχθηκαν αναπνευστικά, ενώ δύσκολη ήταν και η θεραπευτική αντιμετώπιση των εγκαυμάτων.

Σήμερα και μετά την αφαίρεση του σωλήνα της τραχειοστομίας, ο αγαπημένος στο πανελλήνιο δημοσιογράφος, θα μπορεί να αναπνέει και να επικοινωνεί πλέον κανονικά.

Αυτή η σημαντική εξέλιξη κάνει τους γιατρούς να αισιοδοξούν. Ωστόσο, ο δρόμος της ανάρρωσης είναι ακόμη μακρύς και παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Από την άλλη η σύζυγός του, έχει επίσης μια σχετική βελτίωση. Όμως, όταν κλείνουν τη χορήγηση των ανασταλτικών φαρμάκων, οι γιατροί διαπιστώνουν πως δεν επικοινωνεί μαζί τους το ίδιο άνετα.

Έχει, δηλαδή, όπως λένε οι πληροφορίες να διανύσει περισσότερο δρόμο από τον Δημήτρη Μαυρομάτη για την ανάρρωση.megatv.com