Συνέντευξη στο περιοδικό «ΜYtv», παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων αν αγαπάει την κωμωδία κι αν το δράμα χωράει στη ζωή σου ως είδος υποκριτικής.

Γιατί αγαπάς την κωμωδία;

Δεν είναι το θέμα ότι την αγαπάω. Περνάω καλά με την κωμωδία επειδή περνούν και οι άλλοι καλά!

Το δράμα χωράει στη ζωή σου ως είδος υποκριτικής;

Ναι! Θέλω να λέγομαι ηθοποιός, οπότε θέλω όλα τα είδη. Απλώς, πάντα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή. Στη δική μου περίπτωση, έχω την εντύπωση ότι ο συγχρονισμός έχει λειτουργήσει πολύ σωστά. Πιστεύω ότι τα βήματά μου με έχουν οδηγήσει σε πάρα πολύ σωστά μονοπάτια.

Είσαι από τους ηθοποιούς που έχουν κάνει πράγματα και στην τηλεόραση, και στον κινηματογράφο, και στο θέατρο. Ήταν εύκολο να το καταφέρεις δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν στο επάγγελμά σας τα τελευταία χρόνια;

Έχω σταθεί αρκετά τυχερός. Από την άλλη, έχω εκμεταλλευτεί πάρα πολύ καλά τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν. Ευτυχώς, είχα την αποδοχή του κόσμου. Αυτός είναι ο σημαντικότερος παράγοντας – μαζί με την τύχη – για να δουλέψεις κάπου σε αυτόν τον χώρο. Η δουλειά μας γίνεται για τον κόσμο, δεν το κάνουμε για να το βλέπουμε μόνοι μας. Οπότε, ένας συνδυασμός πραγμάτων συντέλεσε στο να κάνω αρκετές δουλειές και αρκετές συνεργασίες στον χώρο.

govastileto.grΠηγή