Σχεδόν κάθε ημέρα και από ένα νέο επεισόδιο προστίθεται στο «ροζ σίριαλ» με πρωταγωνιστές τον Όγκνιεν Βράνιες και την Γελένα Καρλέουσα. Αυτήν τη φορά ήρθε ένας άνθρωπος από το περιβάλλον του διεθνούς Βόσνιου στόπερ να μιλήσει σε Μέσο της Σερβίας και να αποκαλύψει κάποιες λεπτομέρειες για τη σχέση των δύο προσώπων που έχουν στρέψει επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, μέσω των όσων δήλωσε στην Informer, ο άντρας της Γελένα, Ντούσκο Τόσιτς, πρώην συμπαίκτης του Βράνιες στον Ερυθρό Αστέρα, ήξερε για όλη αυτήν την ιστορία από την αρχή, αλλά δεν αντέδρασε, επειδή και εκείνος μόνο… ήσυχος δεν ήταν.

«Όλα ξεκίνησαν όταν ο Όγκνιεν εμφανίστηκε στο Instagram της Γελένα. Εκείνη άρχισε να αντιδρά σε κάποια story και μετά του έστειλε ένα πονηρό μήνυμα. Ο Όγκνιεν δεν μπορούσε να το πιστέψει και προσπάθησε να τσεκάρει εάν κάποιος είχε χακάρει τον λογαριασμό της Γελένα και του έκανε πλάκα ή ήταν αυτή στην πραγματικότητα. Είχε ενθουσιαστεί», είπε η πηγή κοντά στον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

«Η επικοινωνία κράτησε για περίπου δυόμισι μήνες και αυτή προχωρούσε γρήγορα. Από την αρχή υπήρχε έλξη μεταξύ τους και έφτασε η στιγμή που έπρεπε να προχωρήσουν. Η πρώτη συνάντηση να γίνει στο Βελιγράδι. Όταν ο πάγος έσπασε, δεν μπορούσαν να σταματήσουν. Έδιναν ραντεβού και βρίσκονταν σε όλες τις πόλεις. Δεν μπορούσαν μακριά ο ένας από τον άλλο», πρόσθεσε ο άνθρωπος που δείχνει να ξέρει πολλά για τη σχέση τους.

Με τον ίδιο να προσθέτει: «Μετά από έναν χρόνο ο Όγκνιεν πίστεψε πως η Γελένα θα χώριζε τον Τόσιτς και είπε στη γυναίκα του, Ντανιέλι, πως θέλει να χωρίσουν. Ο Ντούσκο ήξερε την σχέση των δύο για πάνω από έναν χρόνο, αλλά δεν είπε τίποτα, γιατί είχε και αυτός παράνομη σχέση. Η Γελένα προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο και ο Όγκνιεν κατάλαβε πως δεν πρόκειται να χώριζε. Όταν ο Τόσιτς υπέγραψε συμβόλαιο με πολλά εκατομμύρια στην Κίνα, κατάλαβε πως η Γελένα θα έμενε μαζί του».

«Ο Όγκινεν δεν ήθελε να φαίνεται ηλίθιος περιμένοντας, και την χώρισε. Γιατί όπως ο ίδιος λέει, αυτή διάλεξε τα λεφτά και όχι τον έρωτα. Αυτή του έγραψε εκατοντάδες μηνύματα καθημερινά και ο Όγκνιεν δεν απαντούσε», τόνισε η πηγή κοντά στον Βράνιες, που ενδεχομένως να προκαλέσει την αντίδραση της Γελένα Καρλέουσα. Μένει να φανεί, φυσικά, αυτό…

newsbeast.grΠηγή