Είναι δεδομένο ότι βλέποντας τη δουλειά που ρίχνει ο καθένας για τους προσωπικούς του στόχους και ειδικότερα όταν η επιτυχία συνδυάζεται με μοιρασμένες σκέψεις, στιγμές και αντιδράσεις μας «γεμίζει».

Βιώνοντας την απουσία φίλων μας σε εξόδους και σε στιγμές, εκλαμβάνει τη σημαντικότητα κάποιων πραγμάτων. Είτε σε σχέση με δουλειά, είτε σε σχέση με χόμπι, η επιτυχία πάντα φέρνει μία θετικότητα σε δράστες και παρατηρητές.

Ο καθένας τοποθετεί διαφορετικά στάνταρ για τον εαυτό του, φτάνει να δουλέψει για αυτά. Οι κοντινοί κύκλοι είναι εκείνοι που συνήθως κρατάνε το απουσιολόγιο. Είναι εκείνοι που μας στηρίζουν, όταν επιθυμούμε να τα παρατήσουμε ή να συνεχίζουμε να κάνουμε θυσίες για το μέλλον μας.

Οι φίλοι είναι ένας πολύ ιδιαίτερος παράγοντας. Έχουμε τη μεγαλύτερη οικειότητα μαζί τους και απαιτούμε ίσως για αυτό τον λόγο να μας κατανοούν λίγο παραπάνω. Είναι ικανοί να μας επηρεάσουν περισσότερο από άλλους. Είναι οι προσωπικότητες που θα μας συντροφεύσουν σε χαρές και λύπες. Αλλά ξεχνάμε ότι εμείς τους έχουμε επιτρέψει αυτή την οικειότητα.

Για αυτό να χαίρεστε με τα χαμόγελα άλλων, ιδιαίτερα των φίλων σας γιατί τέτοια οικειότητα δε θέλετε να σας λείψει.Πηγή