Σύμφωνα με το περιοδικό People η τραγουδίστρια έχει πλέον επιστρέψει στο σπίτι της και είναι νηφάλια ενώ και η ψυχολογία της είναι ανεβασμένη μετά από την περιπέτεια της υγείας που έγινε γνωστή το 2018 ύστερα από υπερβολική δόση ναρκωτικών, που λίγο έλειψε να τη σκοτώσει.

«Η Demi είναι αφοσιωμένη στο να είναι καλά από δω και πέρα και ελέγχει τακτικά την υγείας της», ανέφερε πηγή στο περιοδικό.

Εκπρόσωπος της τραγουδίστριας είπε στο περιοδικό ότι για πρώτη φορά η Lovato πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης το 2010, ενώ από το 2018 και μετά ακολουθεί ένα πρόγραμμα ενδονοσοκομειακής θεραπείας.

Η ίδια μιλώντας στο ντοκιμαντέρ «Demi Lovato: Dancing with the Devil» παραδέχτηκε ότι και μετά από την υπερβολική χρήση ναρκωτικών το 2018 που λίγο έλειψε να τη σκοτώσει, συνέχισε να καπνίζει μαριχουάνα και να πίνει. Αλλά τον περασμένο μήνα ανακοίνωσε ότι πλέον δεν κάνει χρήση ουσιών και αλκοόλ.

«Δεν υποστηρίζω πλέον με τη ζωή μου την “καλιφορνέζικη νηφαλιότητα”», έγραψε η Lovato στο Instagram. «Νηφάλιος είναι ο μόνος τρόπος για να είσαι νηφάλιος», σημείωσε.


Πηγή