Το πόσο ακομπλεξάριστη είναι απέδειξε η μητέρα της Τζίτζι και της Μπέλα Χαντίντ, Γιολάντα, με μία φωτογραφία της στο Instagram.  

Το 55χρονο πρώην μοντέλο έχει παραδεχθεί πως έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις για να δείχνει πιο νέα, ωστόσο τώρα καταλαβαίνει πόσο πολύ το είχε παρακάνει παλιά.

Μάλιστα δεν δίστασε να παραδεχτεί πως κάποτε ήταν εθισμένη με τις πλαστικές επεμβάσεις και να παραδεχτεί πως σταμάτησε να κάνει botox μόλις έμαθε πως πάσχει από την νόσο Lyme.

Η Γιολάντα Χαντίντ αποφάσισε, λοιπόν, να γιορτάζει την «απελευθέρωση» της από κάθε πλαστικό και ψεύτικο πάνω της, δημοσιεύοντας αυτή την φωτογραφία όπου είναι χωρίς σιλικόνες, μπότοξ και εμφυτεύματα.

 «Πενήντα πέντε χρονών σήμερα χαμογελάω αληθινά, όπως εκείνη την ημέρα που γεννήθηκα το 1964. Ξαναζώ σε ένα σώμα απαλλαγμένο από εμφυτεύματα, botox και σιλικόνες και όλα αυτά που νόμιζα πως χρειαζόμουν. Ολα αυτά που με είχε πείσει η κοινωνία πως χρειαζόμουν για να νιώθω σέξυ. Και τελικά η τοξικότητα όλων αυτων με…σκότωσε».

Η Γιολάντα Χαντίντ είχε μιλήσει προηγουμένως για το πώς σταμάτησε τις ενέσεις Botox  μετά τη διάγνωση της ασθένειάς τοης. Lyme.

«Η υγεία σας είναι ο πλούτος σας, γι ‘αυτό πάντα να προσέχετε καλά πριν κάνετε οτιδήποτε, και πριν αποφασίσετε να βάλετε οτιδήποτε ξένο στο σώμα σας. Μου πήρε πολλά χρόνια να ανατρέψω κάποιες κακές επιλογές που έκανα για τον εαυτό μου. Τελικά βρήκα την απόλυτη ελευθερία όταν μπόρεσα να αποδεχτώ τον εαυτό μου. Είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας σε όλες τις ηλικίες, σε αυτό το ταξίδι λέγεται «ζωή» Η ομορφιά δεν έχει κανένα νόημα χωρίς την υγεία», καταλήγει στην κάπως φιλοσοφημένη της ανάρτηση η Γιολάντα Χαντίντ.

iefimerida.grΠηγή