Φανερά ενοχλημένη εμφανίστηκε η Μαρία Μπακοδήμου στο σημερινό επεισόδιο του Power of Love, εξαιτίας της διαφωνίας ανάμεσα στον Παύλο και τον Ίον, οι οποίοι παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

«Ήταν κάτι που δεν περίμενα να ζήσω μέσα στο Power  of Love. Ελπίζω κι εύχομαι να είναι η τελευταία φορά αυτή γιατί θέλω να τηρούνται οι κανόνες, να είστε όλοι ευπρεπείς, να σέβεστε και να δίνετε χώρο ο ένας στον άλλον και να ακούτε τη γνώμη του άλλου», ανέφερε η παρουσιάστρια η οποία είχε πει πως σήμερα θα ανακοίνωνε αν ο Ιον θα παρέμενε ή όχι στο παιχνίδι, μιας και τέτοιες συμπεριφορές δεν χωρούν στο Power of Love.

Η Μαρία Μπακοδήμου κατέστησε σαφές μάλιστα σε όλους τους παίκτες πως η παραγωγή δεν πρόκειται να ανεχθεί ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο.

«Εδώ μέσα δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Κι επειδή όλα καταγράφονται εδώ μέσα ακόμη κι αν κάποιος σας έχει προκαλέσει είναι σίγουρο πως ο κόσμος που σας βλέπει μπορεί και εκτιμά αν εσείς είστε συγκρατημένοι και κύριοι και κυρίες», είπε με αυστηρότητα η Μπεκατώρου, δίνοντας εν τέλει στον Ίωνα μία «κίτρινη κάρτα». Ουσιαστικά του ανακοίνωσε πως του δίνεται ακόμη μία ευκαιρία να συνεχίσει την πορεία του στο παιχνίδι.

iefimerida.grΠηγή