Την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη κάνοντας #10yearschallenge.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια με αφορμή τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό «Λοιπόν» με το #10yearchallenge διάφορων Ελλήνων celebrities, θέλησε  να σχολιάσει κάποια πρόσωπα επισημαίνοντας τα τραγικά λάθη που έκανε και εκείνη πριν μερικά χρόνια.

Έτσι λοιπόν η όμορφη παρουσιάστρια,σχολίασε αρχικά την Βίκυ Καγιά, μετά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς και την Σταματίνα Τσιμτσιλή και φυσικά την ίδια.

Οσον αφορά την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε:

«Παιδιά το φρύδι έχει κάνει μεγάλες καταστροφές. Βλέπεις το make up πόσο διαφορετικό, πόσο φρέσκο, πόσο σημερινό είναι αυτό που έχει σήμερα η Σταματίνα. Πόσο πιο ωραίο και σωστό, στην άλλη φωτογραφία που είναι πιο μικρή δείχνει πιο μεγάλη» είπε χαρακτηριστικά η όμορφη παρουσιάστρια.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη είπε για μία παλιά δική της φωτογραφία, τονίζοντας πως πιο μικρή βαφόταν υπερβολικά χωρίς να χρειάζεται.

«Έβαζα κάτω από τα μάτια μου κάτι κονσίλερ άσπρα, λες και είχα ανάγκη. Μα είναι δυνατόν να έχεις ανάγκη όταν είσαι 25 χρονών; Είναι η τελειότητα κάτω από το μάτι… κι όμως έλεγα το βάζουν όλοι ας το βάλω κι εγώ… Βάλε πέντε κιλά να είσαι σίγουρη», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Πάντως αυτό δεν είναι το πρώτο #10yearschallenge για την Ελένη Μενεγάκη, καθώς η παρουσιάστρια είχε δημοσιέυσει στο Instagram φωτογραφία της από όταν ήταν μοντέλο, αποδεικνύοντας πως ήταν και είναι πανέμορφη.

Δείτε το απόσπασμα από 21:40Πηγή