Η ερωτική εξομολόγηση της Γεωργίας Αβασκαντήρα στον Γιώργο Χρανιώτη για τα γενέθλιά του

Ο Γιώργος Χρανιώτης πριν λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά του, τα οποία γιόρτασε για πρώτη φορά μαζί με την σύζυγό του και τον γιο τους.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα με τη σειρά της, θέλοντας να ευχαριστήσει τον σύζυγό της, του έκανε έκπληξη με μια εντυπωσιακή τούρτα πρωταγωνιστές της οποίας ήταν εκείνος και ο καρπός του έρωτά τους.

Λίγο μετά, η όμορφη χορεύτρια ευχήθηκε και δημόσια στον Γιώργο Χρανιώτη μέσω μιας τρυφερής ανάρτησης στο Instagram.

Η ερωτική εξομολόγηση της Γεωργίας Αβασκαντήρα στον Γιώργο Χρανιώτη για τα γενέθλιά του 1

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών της οποίες συνόδευσε με ένα πολύ γλυκό μήνυμα εξηγώντας όλους τους λόγους για τους οποίους αγαπά τον ηθοποιό.

«{Τον αγαπώ γιατί είμαι ερωτευμένη μαζί του πριν τον γνωρίσω, γιατί μετά τις 10:00 το βράδυ γυρνάει σπίτι με φακό κεφαλής, γιατί έμαθε να μαγειρεύει, πρώτη φορά στη ζωή του, όταν έγινε μπαμπάς, γιατί ξυπνάει κάθε μέρα με κέφι, γιατί έχει πάντα ενέργεια να τραγουδάει στον γιο μας ,γιατί είναι ο πιο αυθόρμητος και ευθύς άνθρωπος που ξέρω, γιατί είναι πάντα διαθέσιμος να βοηθήσει όποιον του το ζητήσει, γιατί έχει πάθος για ό,τι κάνει και πάνω από όλα γιατί με κάνει πάντα να βλέπω τη ζωή με ευγνωμοσύνη και αισιοδοξία! Να τα εκατοστήσεις ζυγέ μπαμπά} @chraniotis_giorgos_official

Υ.γ.  Ξέρεις ότι θα καταλήξουμε όπως στη τελευταία φωτό» έγραψε η Γεωργία Αβασκαντήρα.

Η ερωτική εξομολόγηση της Γεωργίας Αβασκαντήρα στον Γιώργο Χρανιώτη για τα γενέθλιά του 3

Η ερωτική εξομολόγηση της Γεωργίας Αβασκαντήρα στον Γιώργο Χρανιώτη για τα γενέθλιά του 5


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ