Αν υπάρχει μία κυπριακή εκπομπή που θα θέλαμε να βλέπουμε και εδώ στην Ελλάδα, τότε αυτή σίγουρα είναι η εκπομπή «Ο πιο αδύναμος κρίκος». 

Κι αυτό γιατί τα «μαργαριτάρια» των παικτών δεν έχουν τέλος.

Συγκεκριμένα, εδώ και μερικές εβδομάδες viral έχουν γίνει τα βιντάκια με τις απαντήσεις των παικτών, μερικές από τις οποίες προκαλούν, χωρίς υπερβολή, γέλιο. 

Ο παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος, λοιπόν, κάνει μία ερώτηση στον παίκτη που έχει μπροστά του και αυτός πρέπει να απαντήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα άλλοτε επιλέγοντας ανάμεσα σε δύο απαντήσεις και άλλοτε χωρίς να έχει καμία βοήθεια. 

Ωστόσο αν και μερικές ερωτήσεις είναι φαινομενικά εύκολες, λίγο το άγχος και λίγο η κακή στιγμή, έχει ως αποτέλεσμα οι απαντήσεις να είναι απλά επικές. 

«Ποιο ήταν το μικρό όνομα του τραγουδιστή και συνθέτη Παντελίδη», ήταν μία από τις ερωτήσεις που έκανε ο παρουσιαστής σε μία παίκτρια, η οποία επέμεινε επί τρεις φορές πως το όνομά του είναι… Παντελίδης. 

«Η καλωδιακή γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης συνδέει το Ρίο με το….», ήταν άλλη μία απάντηση που έγινε viral, καθώς ο παίκτης απάντησε Ρίο ντε Τζανέιρο. 

Πάντως πέρα από τις επικές απαντήσεις, απίστευτη είναι και η αντίδραση του παρουσιαστή, ο οποίος διορθώνει τους παίκτες με τον μοναδικό του τρόπο. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν ο «Αδύναμος Κρίκος» γινόταν στην χώρα μας και ακούγονταν τέτοιες απαντήσεις, το Twitter θα είχε πάρει φωτιά. Πηγή