Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό TV Έθνος, παραχώρησε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία περνάει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της καθώς συμμετέχει στο «Your Face Sounds Familiar», ενώ περνάει τρυφερές στιγμές με τον σύζυγο της Βαγγέλη Σερίφη.

Έχουμε ακούσει πολλές περιπτώσεις σεξουαλικών παρενοχλήσεων τον τελευταίο καιρό και στην Ελλάδα, αλλά πολύ περισσότερο στο εξωτερικό. Εσένα σου συνέβη ποτέ κάτι που να σε ενόχλησε;

Όχι, ποτέ, και αν συνέβαινε να είσαι σίγουρος πως θα ήμουν αμείλικτη. Θα έβαζα τον άλλον αμέσως στη θέση του και σίγουρα δεν θα έβαζα τα κλάματα.

Παντρεύτηκες με τον Βαγγέλη Σερίφη, σχεδόν μυστικά, στη Θεσπρωτία, έχοντας στο πλευρό σας συγγενείς και καλούς φίλους. Πώς το αποφασίσατε;

Είπαμε «μία που βγαίνουμε από την κρίση, δεν παντρευόμαστε;» Πράγματι έγινε σε κλειστό κύκλο. Θεωρώ πως είναι μία πολύ προσωπική στιγμή αυτή για τον καθέναν. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος σε αυτό. Το κάθε ζευγάρι το διαχειρίζεται όπως θέλει. Εμείς θέλαμε τις οικογένειες και τους καλούς μας φίλους δίπλα μας.

Τον χάρηκες τον γάμο σου;

Πάρα πολύ, δεν θα άλλαζα τίποτα.

Τι σε συγκίνησε περισσότερο;

Οι πολλές αγκαλιές, τα χαμόγελα, η αγάπη που εισέπραξα. Στέκομαι επίσης στο χαμόγελο της μητέρας μου. Ήταν χαρούμενη, κάνοντας εμένα δέκα φορές πιο χαρούμενη.

Τελικά όταν ένας επώνυμος θέλει να κρατήσει κάποιες στιγμές μακριά από τη δημοσιότητα μπορεί να το κάνει;

Θεωρώ πως ναι. Είναι βέβαια δύσκολο. Και εμάς μαθεύτηκε τελευταία στιγμή από σπόντα. Δε κρύφτηκα από κάποιον, αλλά δεν το διατυμπάνισα κιόλας.

Είστε δέκα χρόνια ζευγάρι με τον Βαγγέλη. Άλλαξε σε κάτι ο γάμος την καθημερινότητά σας;

Για μένα ο γάμος είναι ένα ωραίο πάρτι αγάπης. Γιορτάζεις με τον σύντροφό σου τον έρωτά σου. Όταν συγκατοικείς με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, δεν αλλάζουν τα πράγματα. Απλώς ήταν μια πολύ όμορφη μέρα στη ζωή μας ο γάμος και ευχαριστώ και τις οικογένειες μας για τη στήριξη.

Ένα παιδί είναι στα σχέδια σας;

Όχι. Δεν είναι στα άμεσα πλάνα μας αλλά και να ήταν δεν θα το δήλωνα για να είμαι ειλικρινής.

Εκτός από ζευγάρι, με τον Βαγγέλη είστε πολλά χρόνια και συνεργάτες. Αυτό μπορεί να φέρει τριβές στην καθημερινότητα ενός ζευγαριού;

Διαφωνίες υπάρχουν σίγουρα. Το θέμα είναι πώς τις διαχειρίζεσαι και πώς καταλήγεις σε μία απόφαση. Ο Βαγγέλης είναι πολύ ανοιχτόμυαλος και δεν έχει πρόβλημα να κάνω κι άλλες συνεργασίες. Συζητάμε τα πάντα. Είμαστε καλή ομάδα στη δουλειά.

Υπερτερεί η γνώμη του σε σχέση με τους υπόλοιπους συνεργάτες σου;

Φυσικά και ναι. Τον σέβομαι πολύ, τον θαυμάζω, αντιλαμβάνομαι το ταλέντο του και αναγνωρίζω την πείρα του.Πηγή