Για μία από τις διασημότερες σχέσεις της αποφάσισε να μιλήσει η Ζιζέλ Μπούντχεν και να αποκαλύψει την αιτία του χωρισμού.

Το σούπερ μόντελ σε συνέντευξή της στο περιοδικό Porter’s είπε πως πήρε την δύσκολη απόφαση να χωρίσει από τον πρώην σύντροφό της, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, όταν συνειδητοποίησε πως χρειαζόταν μια αλλαγή στον τρόπο ζωής της.

«Είχα φτάσει σε ένα σημείο που κάπνιζα, έπινα και δούλευα πάρα πολύ. Είχα γίνει κάτι που δεν ήθελα ποτέ μου» αναφέρει στην συνέντευξή της. «Ήμουν μόνη μου στην προσπάθεια να κάνω μια σοβαρή αναζήτηση ψυχής, την ώρα που ο άλλος παρέμενε ο ίδιος, Δυστυχώς, η απάντηση ήταν ναι».

Η Μπούντχεν και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είχαν σχέση για 5 χρόνια από το 2000 έως το 2005 και ήταν αχώριστοι. Μάλιστα, τον είχε συνοδεύσει στην τελετή απονομής των Όσκαρ το 2005 όταν ήταν υποψήφιος για την ταινία «The Aviator» – η μόνη φορά που πήρε μαζί του μία σύντροφό του στην τελετή.

Τώρα, το διάσημο μοντέλο είναι παντρεμένη με τον αθλητή Τομ Μπράντι και έχουν μάλιστα αποκτήσει δύο παιδιά, τον 9χρονο Μπέντζαμιν και την 6χρονη Βίβιαν.

Φωτογραφίες: Splash News, AP
 

iefimerida.grΠηγή