Την ώρα που η Μέγκαν Μαρκλ, διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, πιο βαριά από ποτέ, η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει τις βασιλικές της υποχρεώσεις. 

Σήμερα έδωσε το παρόν σε μια φιλανθρωπική οργάνωση στο Λονδίνο. Χαμογελαστή και ευδιάθετη, όπως πάντα, τράβηξε τα βλέμματα όλων. Αυτό που παρατήρησαν αρκετοί πάντως ήταν ότι το λουκ της κάτι τους θύμιζε…

Οχι, η Κέιτ Μίντλετον δεν έκανε για μια ακόμη φορά ανακύκλωση κάποιου ρούχου της, απλά επέλεξε ένα σύνολο το οποίο χρωματικά θύμισε ένα παλαιότερο λουκ της δούκισσας του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ. 

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε φορώντας ένα φόρεμα στο χρώμα του λαδιού, με ασορτί σουέντ γόβες και τσάντα. 

Και όλοι όσοι έχουν βαλθεί να παρατηρούν τι κάνουν οι νεαρότερες δούκισσες της βασιλικής οικογένειας είναι σε ετοιμότητα να συγκρίνουν και κάθε τους λουκ. Το σημερινό λοιπον λουκ της Κέιτ Μίντλετον θύμιζε έντονα, χρωματικά, το λουκ της Μέγκαν Μαρκλ στη βάπτιση του πρίγκιπα Λούις. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κέιτ Μίντλετον έχει πιαστεί να αντιγράφει το λουκ της Μέγκαν Μαρκλ, ή έστω το στιλ της. Από τις γιορτές και έπειτα μάλιστα το… φαινόμενο παρατηρείται όλο και πιο έντονα, με την Κέιτ Μίντλετον να κάνει εμφανίσεις που θυμίζουν πολύ Μέγκαν Μαρκλ, όπως με την κόκκινη, καρό, μακριά φούστα και το κοστούμι με το οποίο είχε πάει στην Κύπρο. 

Ετσι και τώρα, φαίνεται ότι έκλεψε την ιδέα για ένα total λαδί λουκ από την προηγούμενη, πολύ επιτυχημένη στιλιστικά εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ. 

Πάντως, η Κέιτ Μίντλετον με το φόρεμα των 770 ευρώ που επέλεξε για τη σημερινή της εμφάνιση, έκανε και μια κοινωνική δήλωση καθώς πρόκειται για μια δημιουργία του brand Beulah που ανήκει στην Νατάσα Ρούφους Ισαάκς και την Λαβίνια Μπρέναν, και έχει ως στόχο να υποστηρίξει τα θύματα σωματεμπορίας στην Ινδία, ενώ λαμβάνει μέτρα για τον τερματισμό της σύγχρονης δουλειάς.

Οι ιδρυτές της εταιρείας ταξίδεψαν στο Δελχί της Ινδίας το 2010 για μια εθελοντική αποστολή όπου συνάντησαν θύματα εμπορίας ανθρώπων σε ένα κυβερνητικό καταφύγιο.

«Βιώσαμε από πρώτο χέρι τα τρομερά αποτελέσματα που επιβάλλει η σύγχρονη δουλεία σε αθώες ζωές. Αλλά μάθαμε επίσης πως βοηθώντας τους άλλους να βρουν ευκαιρίες και απασχόληση, οι μικρές πράξεις καλοσύνης μπορούν να έχουν έναν πραγματικά σημαντικό αντίκτυπο στην παροχή ελπίδας για το μέλλον» αναφέρει η ιστοσελίδα της εταιρείας.

Εκτός από την δωρεά του 10% των κερδών από τα προϊόντα της Beulah Heart, στην εκστρατεία Blue Heart του ΟΗΕ, η Beulah παρέχει θέσεις εργασίας και εκπαίδευση σε θύματα εμπορίας ανθρώπων.

Εκτός από την Κέιτ Μίντλετον, άλλα διάσημα πρόσωπα που στηρίζουν την εταιρεία είναι οι Κέιτ Μος, Σιένα Μίλερ και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.


Για την ιστορία η Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκε σήμερα το συγκεκριμένο κέντρο προκειμένου να εγκαινιάσει μια νέα γραμμή βοήθειας για την 150η επέτειο της Family Action, που ονομάζεται FamilyLine και χρησιμοποιεί ένα δίκτυο εθελοντών από όλη την χώρα για να υποστηρίξει τους γονείς μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, email και μηνυμάτων.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ παρακολούθησε επίσης την ταινία «Family Monsters», που μιλά για τα κρυμμένα «τέρατα» που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες, συμπεριλαμβανομένου του χρέους, του εθισμού, της έλλειψης χρόνου, των σχέσεων και των προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Φωτογραφίες: Splash News-Ideal Images, ΑP, Getty-Ideal ImagesΠηγή