Για τον ρόλο που την έκανε ακόμη πιο γνωστή και αγαπητή σε όλη την Ελλάδα μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη η Σμαράγδα Καρύδη.

Λέγοντας πως τον ρόλο της Ντάλιας του «Παρά Πέντε» το λάτρεψε από την αρχή, η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε πως όχι μόνο ακύρωσε σχεδόν κλεισμένες δουλειές για να κάνει τον ρόλο, αλλά και πως έβαλε το θέμα του χρηματικού σε δεύτερη μοίρα.

«Μόνο δρόμους μου άνοιξε η Ντάλια του Παρά Πέντε. Αγαπάω πάρα πολύ και τη σειρά και τον ρόλο που έκανα εκεί. Μου αρέσει πάρα πολύ που μου συνέβη. Τρελάθηκα όταν διάβασα το σενάριο! Ξέκλεισα πράγματα που είχα να κάνω για να το κάνω αυτό. Τρελάθηκα! Διάβασα ένα σενάριο και είπα στον άνθρωπο που μου έκλεινε τα λεφτά: «Εντάξει, μίλα για τα λεφτά, αλλά δεν θα τη χαλάσεις τη δουλειά». Και πήρα λιγότερα λεφτά από κάποια άλλη δουλειά που είχα κλείσει -δεν είχα υπογράψει αλλά ήταν σχεδόν κλεισμένη», ανέφερε η Σμαράγδα Καρύδη, προσθέτοντας πως μόλις διάβασε τον ρόλο γνώριζε από την πρώτη στιγμή πως πρέπει να τον παίξει.

«Μου άρεσε πάρα πολύ το σενάριο. Είναι πώς καμιά φορά διαβάζεις κάτι και λες «αυτό ξέρω πώς παίζεται». Αμέσως το είδα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.Πηγή