Μία αγγελία στο eBay κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου, αποδεικνύοντας την μανία που έχουν οι Βρετανοί με την βασιλική οικογένεια.

Κι ενώ, πολλοί Βρετανοί κράζουν τον πρίγκιπα Φίλιππο και την βασίλισσα Ελισάβετ επειδή οδηγούν σε τόσο μεγάλη ηλικία, χωρίς καν να φορούν ζώνη, άλλοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αγάπη που τρέφουν οι Βρετανοί γι΄αυτούς.

Μάλιστα αυτό δεν αποδεικνύεται μόνο από το γεγονός πως τα κομματάκια από το τζάμι του Land Rover τζιπ του, το οποίο έχει ήδη αντικατασταθεί με καινούργιο, πωλούνται στο eBay, αλλά και από την τιμή τους.

Κι ενώ λοιπόν μιλάμε για…θρύψαλα, σκορπισμένα στο δρόμο, το ποσό που έχει συγκεντρωθεί στο eBay είναι εξωφρενικό… καθώς το Σαββατοκύριακο είχε φτάσει τις 66.000 λίρες.

Ο «πωλητής» του τζαμιού, με το ψευδώνυμο «μόρμπιους», ανέφερε χιουμοριστικά  πως στα θραύσματα από το τζάμι μπορεί να περιέχεται ακόμη και το DNA του Πρίγκιπα Φίλιππου, σε περίπτωση που θέλει κάποιος να τον κλωνοποιήσει.

Η αγγελία στο eBay έγινε viral το Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν 140 υποψήφιοι αγοραστές.

Ωστόσο η αγγελία είχε κατέβει από το eBay, με αποτέλεσμα κανένας να μην αγοράσει ότι απέμεινε στο δρόμο από το αυτοκίνητο του Πρίγκιπα Φίλιππου, μιας και προφανώς δεν άνηκε στον υποτιθέμενο πωλητή.

Η μόνη φωτογραφία από το τροχαίο.

Ένας εκπρόσωπος του eBay δήλωσε: «Αυτή η αγγελία έχει αφαιρεθεί από το eBay,καθώς σύμφωνα με την πολιτική μας δεν δεχόμαστε καμία πώληση που να επιδιώκει να επωφεληθεί από τον ανθρώπινο πόνο. Τα συντρίμμια του αυτοκινήτου δεν μπορούν να πωληθούν ανεξάρτητα από το γεγονός ότι υπάρχουν προσφορές απο υποψήφιους αγοραστές.

Η αγγελία στο eBay.

Από την πλευρά του ο πωλητής δήλωσε πως τα χρήματα που θα έπαιρνε θα τα έδινε σε φιλανθρωπίες, ενώ εκτός αυτού ανέφερε… «Αυτά τα αντικείμενα δεν έχουν κλαπεί, έχουν παραμείνει στο δρόμο για πολύ καιρό. «Με εκπλήσσει που δεν τα καθάρισε κάποιος εκείνη την ημέρα».Πηγή