Στις φήμες που την θέλουν να είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί απάντησε η Σοφία Καρβέλα.
Η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση, η οποία μένει στην  Αμερική τα τελευταία χρόνια ξεκαθάρισε την κατάσταση αλλά απέφυγε να απαντήσει αν έχει χωρίσει με τον πατέρα των δύο παιδιών της Θανάση Πανουργιά.

Συγκεκριμένα, οι αποκαλύψεις είχαν γίνει από το περιοδικό Ciao και ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι η Σοφία χώρισε με τον Θανάση Πανούργια και ότι περιμένει παιδί από το νέο, Γάλλο σύντροφο της.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ έγκυος από συγκίνηση και περιέργεια για το γιατί κάποια άτομα από την αγαπημένη μου ελληνική κοινότητα δημοσιεύουν μια είδηση για κάποια κοπέλα που ζει σε άλλη ήπειρο και ενδιαφέρεται μόνο για τη δουλειά της. Ακόμα δεν έχω αποδεχτεί ότι είμαι η κόρη δύο γνωστών και ιδιαίτερα ταλαντούχων ανθρώπων. Να προσθέσω ότι είμαι κι εγώ μεγάλη θαυμάστριά τους με ειλικρινές ενδιαφέρον όπως αυτό των ξένων να μάθουν τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή. Τέλος πάντων. Οι γονείς μου δεν πρόκειται να γίνουν παππούδες για τρίτη φορά».

Τέλος για το αν χώρισε είπε: «Κανένα σχόλιο. Αυτό δεν λένε οι celebrities; Ειρήνη σε όλο τον κόσμο».

iefimerida.grΠηγή