Μήνυση κατά της Γκουίνεθ Πάλτροου υπέβαλε ένας άνδρας από την Γιούτα των ΗΠΑ, καθώς υποστηρίζει ότι η διάσημη ηθοποιός τον τραυμάτισε όταν έπεσε πάνω του την ώρα που έκανε σκι σε χειμερινό θέρετρο, τον Φεβρουάριο του 2016.

Ο 72χρονος Τέρρυ Σάντερσον, που είναι γιατρός, υποστηρίζει ότι η σταρ του Χόλιγουντ έκανε σκι με τον εκπαιδευτή της στο Deer Valley, όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο και τον χτύπησε από πίσω, πέφτοντας πάνω του. Η σύγκρουση του προκάλεσε τραύμα στον εγκέφαλο και τέσσερα σπασμένα πλευρά.

Μέσω της αγωγής του ο άνδρας ζητά αποζημίωση 3,1 εκατομμυρίων δολαρίων από την ηθοποιό για πρόκληση σωματικών βλαβών.

«Άκουσα ένα υστερικό ουρλιαχτό και αμέσως χτυπήθηκα στην πλάτη», είπε χθες Τρίτη, σε συνέντευξη Τύπου στο γραφείο του δικηγόρου στο Σολτ Λέικ Σίτι.

Σύμφωνα με τον Σάντερσον, η Πάλτροου έφυγε από το σημείο και συνέχισε να κάνει σκι, χωρίς να κοιτάξει αν έπαθε κάτι ο ίδιος και χωρίς να του προσφέρει καμία βοήθεια.

Στη συνέχεια, όπως περιγράφει, τον πλησίασε ο εκπαιδευτής της ηθοποιού και του είπε πως είναι δικό του το λάθος και αμέσως μετά έφυγε κι αυτός. Κανείς από τους δύο δεν έστειλε ποτέ βοήθεια στον τραυματισμένο άνδρα.

Ο Σάντερσον ισχυρίζεται ο δάσκαλος του σκι υπέβαλε ψευδή αναφορά, που υποστήριζε ότι δεν ήταν η Πάλτροου που προκάλεσε το ατύχημα, με σκοπό να την προστατεύσει. Ο ίδιος δήλωσε ότι είχε έρθει σε επαφή με δικηγόρο που εκπροσωπεί την Πάλτροου, αλλά ποτέ δεν του δόθηκε καμία αποζημίωση ή συγγνώμη. Μάλιστα του είπαν ότι θα μπορούσαν να τον έχουν μηνύσει για τις κατηγορίες που παρουσίαζε.

Αυτόπτης μάρτυρας, που φαίνεται σε βίντεο που παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου, υποστηρίζει την εκδοχή του Σάντερσον, καθώς όπως είπε, είδε την Γκουίνεθ Πάλτροου να τον χτυπά στην πλάτη και να μη λέει ούτε κουβέντα κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Η Πάλτροου αρνήθηκε αυτούς τους ισχυρισμούς μέσω της εκπροσώπου της Χέδερ Γουίλσον, η οποία δήλωσε ότι δεν έχουν βάση και πως θα δικαιωθεί η ηθοποιός.

Ο άνδρας αρνείται ότι μηνύει την Πάλτροου επειδή είναι διάσημη και πλούσια ωστόσο θεωρεί τουλάχιστον αγενές το γεγονός ότι η ηθοποιός δεν ζήτησε καν συγγνώμη για το περιστατικό.  «Θέλω να δικαιωθώ» δήλωσε ο 72χρονος άνδρας συμπληρώνοντας ότι «θέλω να ακουστεί η αλήθεια μου». Οι δικηγόροι του Σάντερσον υποστηρίζουν ότι οι δικηγόροι της ηθοποιού δεν αρνούνται το ατύχημα, ωστόσο αμφισβητούν την υπαιτιότητά της, δήλωσε ο δικηγόρος Ρόμπερτ Σάικς που εκπροσωπεί τον Σάντερσον.

Ο δικηγόρος του Σάντερσον υποστηρίζει ότι η ηθοποιός παραβίασε τον κανονισμό που αφορά το σκι και που απαιτεί την παρουσία του σκιέρ στην σκηνή του ατυχήματος έως ότου σιγουρευτεί ότι ο άλλος σκιέρ είναι εντάξει.Πηγή