Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο TV Έθνος η Κατερίνα Στικούδη. 

Η τραγουδίστρια, που φέτος συμμετέχει στο σόου Your Face Sounds Familiar, του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο αν έχει δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση.

Σε έχουμε δει σε λες τολμηρές εμφανίσεις κατά καιρούς. Υπήρξε κάποια φωτογράφηση κάποιο βιντεοκλίπ για τα οποία μετάνιωσες; Να θεώρησες ότι το αισθητικό αποτέλεσμα δεν βγήκε καλό;

«Όχι, ευτυχώς. Επιλέγω συνεργάτες που εκτιμώ και θαυμάζω. Έχουν αισθητική και γνώσεις πάνω στον τομέα τους. Και έχω σταθερούς συνεργάτες μου που με γνωρίζουν καλά και ταιριάζω μαζί τους. Νιώθω τυχερή γιατί είναι δίπλα μου όχι μόνο για μια καλή αμοιβή, αλλά γιατί έχουμε τις ίδιες καλλιτεχνικές ανησυχίες και φυσικά νοιάζονται για μένα».

Έχουμε ακούσει πολλές περιπτώσεις σεξουαλικών παρενοχλήσεων τον τελευταίο καιρό και στην Ελλάδα, αλλά πολύ περισσότερο στο εξωτερικό. Εσένα σου συνέβη ποτέ κάτι που να σε ενόχλησε;

«Όχι, ποτέ, και αν συνέβαινε να είσαι σίγουρος πως θα ήμουν αμείλικτη. Θα έβαζα τον άλλον αμέσως στη θέση του και σίγουρα και δεν θα έβαζα τα κλάματα».

iefimerida.grΠηγή