Τη σιωπή της, για πρώτη φορά μετά από τη δραματική νύχτα που ο σύζυγός της Γιάννης Μακρής έχασε τη ζωή του όταν τον γάζωσαν με σφαίρες έξω από το σπίτι του στη Βούλα, σπάει η Βικτώρια Καρύδα.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks μίλησε στην Σάσα Σταμάτη και στο Secret των Παραπολιτικών για πρώτη φορά ύστερα από δύο μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της.

«Είμαι χάλια. Έχασα τον άνθρωπό μου», λέει η Βικτώρια Καρύδα, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Η Αλεξάνδρα (σσ η κόρη της) είναι χάλια. Είναι έξι χρονών και καταλαβαίνει τα πάντα», πρόσθεσε.

Η Βικτώρια Καρύδα απάντησε και στις φήμες που την ήθελαν να εγκαταλείπει την Ελλάδα για το εξωτερικό, μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή.  «Δεν θα φύγω από την Ελλάδα. Γιατί να φύγω από το σπίτι μου; Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Είναι βλακείες αυτά που γράφουν και λένε», εξήγησε.

Ο Γιάννης Μακρής, ιδιοκτήτης εταιρείας σεκιούριτι έπεσε νεκρός έξω από τη βίλα του στη Βούλα, ενώ επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του. Πληρωμένος δολοφόνος τού είχε στήσει καρτέρι και τον δολοφόνησε. Η κηδεία του έγινε στην Αυστραλία τον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Ακόμη δεν έχουν ανευρεθεί ούτε οι φυσικοί ούτε οι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος.

iefimerida.grΠηγή