Ιωάννα Μαλέσκου: Αποχαιρετά τον «ΣΚΑΪ» και ανακοινώνει το τηλεοπτικό της μέλλον

Μετά από δύο χρόνια στον «ΣΚΑΪ», η Ιωάννα Μαλέσκου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον ΣΚΑΙ γι’ αυτά τα δύο πολύ γεμάτα χρόνια. Κρατάω όλα αυτά που έχουμε πει, όλα αυτά που έχουμε ζήσει. Κρατάω τις όμορφες στιγμές μας, ένας πολύ όμορφος κύκλος σήμερα κλείνει κι εμείς θα τα ξαναπούμε σύντομα».

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, θέλησε να αποχαιρετήσει το «Love it» και τον «ΣΚΑΪ» με μια μακροσκελή ανάρτηση, στην οποία ανακοίνωσε μάλιστα πως θα επιστρέψει τηλεοπτικά από Σεπτέμβρη, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε! Με χαμόγελα, αγκαλιές, συγκίνηση και αγάπη. Στέκομαι στα καλά που μου έφερε. Κάποια από αυτά τα βλέπετε στις φωτος. Είναι τα πρόσωπα συνεργατών, που έγιναν φίλοι μου. Κι είναι κι άλλα πολλά που δεν έχω σε φωτος αλλά θα έχω για πάντα στην καρδιά μου. Τα υπόλοιπα.. δε θα τα γράψω στη λεζάντα. Τα μαρτυρούν τα μάτια μου. Καλό Καλοκαίρι εύχομαι και επίσημα! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας! Τα λέμε από Σεπτέμβρη» έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

govastileto.gr


Πηγή